TULUM GODINE / Antonija Blaće prisjetila se anegdota s RTL-a: 'Jednom sam imala naušnicu na kojoj je visila cijena'

Jubilarni 20. rođendan RTL-u su čestitale mnoge poznate osobe iz svijeta medija, kulture i politike

Maja Oštro Flis

Maja Oštro Flis

Reporterka RTL-a Danas. Splićanka s trajnom zagrebačkom adresom. Stručnjakinja za infotainment

19.4.2024.
20:52
VOYO logo

Sinoć u Zagrebu rođendanska proslava godine. Slavljenik je bio vaš i naš RTL, a jubilarni 20. rođendan stigle su čestitati mnoge poznate i važne osobe iz svijeta medija, kulture, sporta i politike.

"Kad vidimo što se sve dešava, samo nam ljubav i pjesma ostaju! Živjeli! Sretan vam 20. rođendan", poručio je glazbenik Tonči Huljić. Čestitao je i Hamdija Seferović, pobjednik showa Big Brother: "Moje rođendanske želje za RTL su da budu dobri kao što jesu, želim im puno uspjeha u daljnjem radu, u budućnosti i da budu najbolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskrene, dobre želje za velikih, jubilarnih 20. Mnogi su za RTL vezani posebnom, emotivnom vezom. "Moj prvi dan na RTL-u je izgleda tako da sam kupio ruže i dijelio ih ženama, jer sam potpisao za RTL za osmi mart, odnosno 8. ožujka, na Dan žena. Po tome ga se sjećam", ispričao je voditelj RTL-a Danas Tomislav Jelinčić.

Image
KAKVA VEČER /

Tulum godine za 20. rođendan RTL-a! Pogledajte raskošne fotografije zabave za pamćenje

Image
KAKVA VEČER /

Tulum godine za 20. rođendan RTL-a! Pogledajte raskošne fotografije zabave za pamćenje

Svi naši prijatelji, suradnici, poznata lica iz javnog života, naša velika RTL obitelj, slavila je na rođendanskom tulumu godine. "Ono što mogu reći o RTL-u je da je jedna dobra televizija s puno dragih, pametnih, sposobnih ljudi i mislim da najbolje stvari za televiziju tek dolaze", komentirao je Andrija Jarak, voditelj serijala Dosje Jarak. "Raditi za RTL je doista čista radost. Radost je svaki dan doći u ured, uistinu sam sretna. U kompaniji sam godinu i pol, a imam osjećaj da sam dijelom ovog kolektiva puno dulje. Osjećam se kao kod kuće", ispričala je Stella Litou, predsjednica CME Adria i RTL-a Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anegdote.. gdje da krenem, jednom mi se raširila haljina usred emisije, jednom sam imala naušnicu na kojoj je visila cijena… Imala sam vikler na kosi, a najveća anegdota je što je tu danas kolega Andrija Jarak", kroz smijeh je ispričala voditeljica RTL-a Antonija Blaće.

Naša televizijska kuća puna je smijeha i zabave, ali i kvalitetnog televizijskog sadžraja. Prati i gleda se sve. "Kao političar, moram pratiti informativne emisije. Direkt mi nekako baš leži jer je nekako opušten format s prilozima koji su baš sjajni. Uostalom, Direkt je dobio mnogo nagrada, tako da isto misle i drugi", pohvalio je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević (Možemo!). "Doista cijenim ljude koji rade tamo. Imam čak i neke prijatelje iz Varaždina s kojima sam odrastao. Jednu prijateljicu s kojom sam išao na dramsku družinu u srednjoj školi koja sad vodi jednu informativnu emisiju", rekao je ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan (HDZ).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo