Stigli Vito i Viano!

Prezentacija novih modela u Mercedes-Benzovoj gami lakih gospodarskih vozila održana je ovaj tjedan ispred trgovačkog centra King Cross na Jankomiru.

26.10.2010.
15:59
VOYO logo

Posjetitelji su se uz probne vožnje te savjete stručnjaka iz Hrvatske i Njemačke mogli uvjeriti u novopostavljena mjerila komfora, kvalitete i učinkovitosti novih vozila.

Novi pogon s tehnologijom BlueEFFICIENCY, veća nosivost, novi ovjes, niska razina buke u unutrašnjosti, te poboljšan kokpit odlikuju novi Mercedes-Benzov Vito. Emisije CO2 i potrošnja goriva u odnosu na prijašnje modele smanjene su rekordnih 15 posto zahvaljujući novom, modernom četverocilindričnom turbodizelskom motoru i novorazvijenom ručnom mjenjaču sa 6 stupnjeva prijenosa. U Vitu nije zanemarena ni udobnost. Tako interijer nove generacije uvjerava funkcionalnošću i dizajnom te novim konceptom boja, što je vidljivo već na prvi pogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novom generacijom Viana Mercedes-Benz iznova postavlja mjerila za udobnost, otpornost i finoću materijala te za djelotvornost. S mnogo mjesta (do osam osoba) i krajnje fleksibilnom unutrašnjošću, nudi sve preduvjete za vožnju i kvalitetu kojom su se oduvijek ponosili automobili s oznakom Mercedes-Benza.

Novi motori i paket učinkovitosti BlueEFFICIENCY te znatno smanjena razina buke i udobnost u vožnji jasno naglašavaju prednosti i novog Viana. Ovaj inovativni i za transportere jedinstveni sustav obuhvaća, među ostalim, pomoćni agregat, funkciju ECO-start-stop i gume koje imaju smanjen otpor pri kotrljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo