Spektakl za Astru

Svi zainteresirani za glazbenoscenski spektakl, kojim će 17. prosinca u 19 sati u Areni Zagreb biti predstavljena nova Opel Astra, mogu se prijaviti preko internetske stranice Opel.hr.

7.12.2009.
17:29
VOYO logo

Ljubitelje automobila i zabave u Areni Zagreb očekuju najpoznatiji hrvatski glumci, grupa Colonia, Miroslav Škoro, Go-Go band koji vodi Goran Navojec, a sve u režiji Krešimira Dolenčića.

Najsretniji posjetitelj odvest će se kući u glavnoj nagradi večeri – novoj Opel Astri. Razlog zbog kojeg se organizira cijeli događaj je nova Opel Astra, čija je prodaja krenula prošli četvrtak (3. prosinca).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po cijeni od 114.900 kuna može se kupiti Astra s motorom 1.4 (74 kW/87 KS) i bogatom serijskom opremom koja uključuje: klima uređaj, radio CD/MP3, središnje daljinsko zaključavanje, električne podizače prednjih stakala, električno podesiva vanjska ogledala, ABS i ESP sustav.

"Želja nam je da zajedno sa svojim vjernim kupcima, bez kojih ne bismo bili tu gdje jesmo, proslavimo odlične rezultate. Cijeli program zamislili smo kao nagradu za vjernost vlasnicima Opela, ali rado ćemo ugostiti i one koji još nemaju Opel u svojoj garaži", izjavio je Damir Gavran, direktor Opela za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova Opel Astra osvojila je nagradu Zlatni volan u klasi kompaktnih vozila (Goldene Lenkrad) koju dodjeljuje grupacija Auto Bild i prije nego što je 10. generacija Opelovih kompaktnih vozila stigla u prodajne salone.

Europska organizacija za procjenu sigurnosti automobila, Euro NCAP, dodijelila je Opel Astri pet zvjezdica za sigurnost – najveću ocjenu prema novim, strožim standardima koji su na snazi od ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za novom Opelovom perjanicom postoji veliki interes, broj primljenih narudžbi u Europi prešao je brojku od 45.000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo