Shakira Seatom na turneju

Popularna pjevačica i Seat potpisali su ugovor o suradnji pri čemu će španjolski proizvođač automobila biti glavni sponzor nadolazeće europske turneje ove pop zvijezde.

21.12.2009.
13:22
VOYO logo

Ovaj ugovor spojit će mladenački, sportski imidž marke Seat s glazbenim talentom Shakire, koja trenutačno uživa velik uspjeh sa svojim najnovijim albumom She Wolf.

Kolumbijska pjevačica tako će tijekom svoje europske turneje postati poznati ambasador Seata. Još jedan drugi aspekt koji je pokriven ugovorom između Seata i Shakire je podrška općeg obrazovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska marka ući će u usku suradnju sa zakladom Barefoot, koju je osnovala Shakira u dobi od samo 18 godina kako bi podržala i pokušala osigurati školovanje za djecu koja žive u ekstremnom siromaštvu.

Ovo nije prvi put da Seat i Shakira udružuju snage u dobrotvorne svrhe. Godine 2007. proizvođač automobila sponzorirao je Oral Fixation europsku turneju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seat je također predvodio dobrotvornu kampanju koja je prikupila više od 100,000 eura za zakladu Pies Descalzos Foundation.

Shakira je, s druge strane, sudjelovala u dizajniranju ljubičastog Seat Leóna koji je preimenovan u Seat León Pies Descalzos i predstavljen je na međunarodnom automobilskom sajmu u Barceloni te dodijeljen pobjedniku u izvlačenju koje je uključivalo sve koji su Shakirinoj zakladi dali doprinos od jednog eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo