RASTEREĆENJE PROMETA: / Spin City na proljeće stiže u Zagreb, u ponudi 10 električnih i 20 klasičnih vozila

Image
22.12.2015.
12:58
VOYO logo

Riječ je o rješenju koje, uz primjenu suvremene tehnologije, integrira ekonomiju dijeljenja sa suvremenom zelenom ekonomijom. Putem tako definiranog sustava, Spin City korisnici će unajmljivati vozilo upravo onoliko koliko im je potrebno, a bez troškova posjedovanja i njegova održavanja.

"Pri oblikovanju car sharing usluge Spin City orijentirali smo se na praktična i pouzdana gradska vozila, a što smo prepoznali u ponudi Porsche Inter Auta. Izuzetno nam je bilo bitno da flota sadržava što veći udio električnih vozila s obzirom na dostupnu infrastrukturu za punjenje", rekao je Matija Krznar, direktor tvrtke Urban Mobility koja pokreće uslugu Spin City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"S implementacijom čak trećine flote na električni pogon, Spin City dovodi Zagreb među vodeće europske gradove s niskom razinom ispuštanja ugljičnog dioksida po car sharing vozilu te omogućuje značajnu dobrobit za okoliš", dodao je Krznar.

Uoči prvog korištenja usluge građani će se trebati jednokratno registrirati putem internetske stranice Spin City, a nakon toga su im potrebni samo vozačka dozvola i pametni telefon. Cijelo se korištenje temelji na tri glavna koraka: lociranje automobila, njegovo otključavanje i vožnju. Uporaba vozila naplaćuje se po minuti, a korisnika se nagrađuje bonus minutama ako sam napuni vozilo električnom energijom, odnosno gorivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među glavnim su prednostima car sharinga Spin City:

1. Vozite se kamo i kad god želite bez troškova koje imate kao vlasnik vozila – nema troškova održavanja, parkinga, osiguranja, registracije, poreza, čišćenja…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Nema papirologije ni administracije što prati klasičan najam,

3. Car sharing je ekološki prihvatljiv jer smanjuje zagađenje okoliša i rasterećuje promet osobnih vozila,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Car sharing podiže kvalitetu života u gradovima.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo