Novi Francuz u gradu

Novi Citroën C3 ima sve argumente za zavođenje. To su prije svega vanjski dizajn, inteligentna arhitektura, iznimna udobnost u unutrašnjosti, odlične vozne performanse, te atraktivna cijena.

12.1.2010.
20:00
VOYO logo

S cijenom od 79.900 kuna naviše za model s klimom, novi Citroën C3 stigao je i na hrvatsko tržište. Može se naručiti već od sredine siječnja, a prvi primjerci sretnim kupcima stižu u ožujku.

Dostupan u tri razine opremljenosti Pack, Confort i Exclusive, novi Citroën C3 ima argumente za zavođenje. To su prije svega vanjski dizajn istodobno zaobljenih i dinamičnih linija, visoka razina kvalitete završne obrade, inteligentna arhitektura koja omogućava izvanrednu prostornost za vozilo te klase čineći ga jednim od najkompaktnijih vozila na tržištu, iznimna udobnost u unutrašnjosti, odlične vozne performanse, te atraktivna cijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od prve razine opremljenosti Pack, novi Citroën C3 nudi udobnost, ugodnost, sigurnost i praktičnost svojim putnicima. Tu su elektronski sustavi ABS, REF, AFU, četiri zračna jastuka, ručni klima uređaj, progresivni servo upravljač podesiv po visini i dubini, električno podesivi retrovizori, sjedalo vozača podesivo po visini, prednji električni podizači stakala, daljinsko centralno zaključavanje vrata i poklopca prtljažnika, te automatsko zaključavanje vrata i poklopca prtljažnika u vožnji.

Razina opremljenosti Confort uključuje, uz razinu opremljenosti Pack, zračne zavjese sprijeda i straga, svjetla za maglu, osvježivač prostora, regulator/limitator brzine, radio CD MP3 sa šest zvučnika i jack utičnicom na armaturnoj ploči, kromirani ispušni lonac (s motorima VTi 95, VTi 120 i HDi 92), upravljač presvučen kožom i drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top model, Exclusive, uz razinu opremljenosti Confort, sadrži još i pomoć pri parkiranju straga, sigurnosnu bravu za djecu, automatski klima uređaj, prednje električne sekvencijalne podizače sa zaštitom od priklještenja, stražnje električne podizače stakala, vanjske grijane i električno preklopive retrovizore.

Nadalje, tu su dodatni tepisi sprijeda i straga, pretinac ispod suvozačevog sjedala, dodatno zatamnjena stražnja stakla, vanjske kromirane ručice za otvaranje vrata, vanjski retrovizori u boji karoserije, 16 inčni aluminijski naplatci, ukrasne kromirane letvice na prednjim i stražnjim staklima, te prednjem braniku i vratima prtljažnika, ručica mjenjača presvučena kožom, upravljač presvučen kožom s kromiranim ukrasima i drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Citroën C3 u ponudi ima kao opciju, na razinama opremljenosti Confort i Exclusive, najmoderniji Hi-Fi light sustav (sadrži Bluetooth), pridružen sustavu navigacije MyWay.

I to nije sve, zahvaljujući svom vjetrobranskom staklu Zenith, kao opcija na razini opremljenosti Confort i u seriji na razini opremljenosti Exclusive, on je jedinstven. Osim svjetlosti i vidljivosti koju donosi, ovo vjetrobransko staklo donosi putnicima u novom C3 neviđeno automobilsko iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi C3 ima ekološke motore koji su pri uporabi vrlo ekonomični: dva HDi motora (70 i 92) te četiri benzinska motora koji odgovaraju normi Euro V. To su 1.1i (61 KS), 1.4i (75 KS), VTi 95 (95 KS) i VTi 120 (120 KS). Svi ovi motori povezani su s ručnim mjenjačem s pet stupnjeva prijenosa.

Količine CO2 na novom C3 savršeno su u skladu s vodećim položajem marke Citroën i zahtjevima na području zaštite okoliša. Zapravo, u mješovitoj vožnji nove emisije dizelskih motora sustavno su ispod 118 g/km – a ponuda počinje izvedbom od 99 g/km – dok se za benzinske motore vrijednosti kreću između 134 g/km i 160 g/km CO2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene benzinskih modela se kreću od 79.900 kn, koliko stoji model 1.1i Pack, do 115.900 kuna koliko treba izbrojati za 1.6 VTi 120 Exclusive. Dizeli stoje od 94.900 (1.4 Hdi 70 Pack), do 125.900 kuna (1.4 Hdi 92 Exclusive).

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo