FOTO: / Stigao je ušminkani RAV4

Svega godinu dana nakon vrlo blagog redizajna Toyotin SUV evergreen ponovno je podvrgnut kozmetičkom zahvatu. Najviše izmjena je na nosu vozila, dok su ponovno presloženi i paketi opreme

18.5.2010.
11:17
VOYO logo

Rodonačelnik klase kompaktnih SUV-ova, Toyota RAV4, u svom trećem izdanju i dalje bilježi solidne prodajne rezultate. No, pošto konkurencija ne miruje došao je red na zamjetni redizajn i novo formiranje paketa opreme kako bi se zadržala konkurentnost i privukli novi kupci.

Izvana na novom RAV-u odmah možemo primjetiti novi odbojnik i pokrov motora, novu prednju masku hladnjaka, novi dizajn prednjih i stražnjih svjetala, a također su novi 17 inčni aluminijski naplaci kao i boje sivo plava metalik, biserno bijela tamno crvena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva izmjena odnosi se na zamjenu Run-Flat 18 inčnih alu naplataka s klasičnim, uz koje je dodan sustav (kit) za jednostavan popravak probušene gume.

Obnovljeni RAV4 nudi se s pet paketa opreme, Active, Limited (+Cross Sport), Elegant (+Cross Sport), Executive (+Cross Sport) i X Cross Sport, koji su nešto izmijenjeni. Vrijedi spomenuti kako bazni paket, Active, sada serijski dolazi s prednjim maglenkama i VSC+TRC sustavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paket Elegant sada uključuje sjedala s presvlakama od alcantare, električno podešavanje vozačevog sjeda, kao i grijanje prednjih sjedala. Kao i do sada, oznaka Cross Sport kod navedenih oprema znači da je vozilo bez rezervnog kotača na stražnjim vratima.

Pored toga, pogon 4x2 od sada je dostupan i uz dizelski motor od 150 KS. Novi RAV4 je pionir na području vožnje 4x4. Elegantan i svestran, savršen je za gradsku vožnju, ali i više od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toyota Optimal Drive nudi mogućnost odabira snažnog motora s izuzetno niskim emisijama štetnih plinova i najboljom razinom CO2 emisije u klasi, s 2,2-litrenim D-4D motorom i 2,0-litrenim Valvematic benzinskim motorom. Pametna tehnologija, uključujući Integrirani sustav aktivnog pogona (IADS), osigurava izvanrednu upravljivost i rukovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo