CITROËN SPACETOURER HYPHEN: / Konceptni model jarkih boja, pun optimizma i energije

Image
9.2.2016.
15:45
VOYO logo

Koncept Citroën SpaceTourer naglašava sve adute serijske izvedbe i nudi naelektrizirani dizajn. Zahvaljujući svojem pustolovnom izgledu jarkih boja još je intenzivniji te pruža slobodu i funkcionalnost. Svojom cjelokupnom ravnotežom i kompaktnim dimenzijama ostavlja dojam snage i odlučnosti, ali bez agresivnosti.

Hyphen preuzima prepoznatljiva obilježja SUV-a te svoj originalni stil naglašava proširenim odbojnikom, oblogama blatobrana i zaštitnim letvama donjeg dijela karoserije nadahnute konceptom Aircross. Svi ti elementi u mat boji Moondust Dark „naelektrizirani” su detaljima u anodiziranoj crvenonarančastoj boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

JARKE BOJE: Ovo je Citroënov konceptni model SpaceTourer Hyphen

Image

JARKE BOJE: Ovo je Citroënov konceptni model SpaceTourer Hyphen

Citroënove SUV je povišen u odnosu na serijsku izvedbu i odlikuje se 19-inčnim alu naplatcima dijamantne obrade u mat crnoj boji s anodiziranim crvenonarančastim detaljima. Kako bi se naglasile njegove značajke terenskog vozila, na svaku je gumu postavljeno pet zateznih remena od elastomera koji daju naslutiti optimalno prianjanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim otvore bočna klizna vrata, putnicima se nudi izvanredan svijet. U dinamičnom okruženju udobnost se odražava u ambijentalnom osvjetljenju u boji. Unutrašnjost je uređena s izražajnim vizualnim značajkama uzduž stropa, obloga na vratima, sjedala i središnje konzole koje ostavljaju dojam veličine i udobnosti.

Strop i instrumentna ploča presvučeni su posebnom tkaninom u skladu s bojama i vizualnim elementima sjedala. Sve zajedno okupano je prirodnim svjetlom zahvaljujući velikom ostakljenom krovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opremljen motorom BlueHDi 150 S&S s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, koncept SpaceTourer Hyphen ima pogon na sva četiri kotača na zahtjev razvijen u suradnji s proizvođačem Automobiles Dangel. To je pogonski sklop koji nudi sve prednosti 4x4 pogon, pri čemu zadržava dobro ležanje na cesti i performanse svojstvene SpaceToureru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo