MUKE PO AUTOCORRECTU / Žena slučajno poslala majstoru jako prostu poruku: Ne znamo je li smješnije njezino pitanje ili njegov odgovor

Image
Foto: shutterstock

Majstoru ništa nije bilo jasno kada je dobio poruku od 58-godišnje klijentice kojoj korištenje tehnologije nije jača strana

27.9.2021.
7:10
shutterstock
Play logo

Wendy Loftus-Martin htjela je propasti u zemlju nakon što je pročitala kakvu je poruku slučajno poslala svom vodoinstalateru Georgeu.

Naime, htjela ga je pitati je li u redu ako radi kod kuće dok on popravlja bojler, no umjesto toga pitala ga je može li masturbirati, prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bok George, sutra radim od kuće. Što bi ti više odgovaralo, da masturbiram u uredu ili u blagovaonici?", upitala je 58-godišnja Wendy majstora. Ubrzo se ispravila i dodala ispravni glagol - raditi te dodala da njezin suprug Gaz plače od smijeha.

George joj je duhovito odgovorio da "sama odluči gdje će to raditi".

Svi su se dobro nasmijali

Play logo

Wendy, koja priznaje da se ne snalazi s tehnologijom, kaže kako joj nikad nije bilo tako neugodno, ali da je dobro nasmijala članove svoje obitelji. Dodala je kako je bila sigurna da je poruka primjerena prije nego što ju je poslala te da će od sada dvaput provjeriti kako bi izbjegla slične neugodnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, 33-godišnji George i njegovi kolege umirali su od smijeha kada su vidjeli poruku, baš kao i tisuće korisnika Facebooka do kojih je došla njegova objava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo