Žena i njen ljubavnik doživjeli strašnu bruku

shimmer fallback

Kenijac iz Nairobija i udata žena s kojom je imao aferu, doživjeli su najveću moguću neugodnost. Osim što je 'zapeo' u njoj tijekom seksa, njihovu nezgodu vidio je i čitav svijet.

14.5.2012.
13:33
Play logo

Stanovnici kenijskog Nairobija okupili su se oko stana u kojoj je policija pokušavala naći rješenje najbizarnijoj nesreći ikad. Naime, Kenijcu je penis tijekom seksa doslovno zapeo u udatoj ženi.

Razlog neugodne situacije je, navodno, taj što je muž preljubnice posumnjao da ga ona vara, te je odlučio posjetiti vrača ne bi li bacio urok na ljubavnika, a kako bi ih prevareni muž mogao uhvatiti na djelu. Najčudnije je da se to zaista i dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubavnik nije uspio izvaditi svoju muškost iz žene satima, sve dok se muž nije pogodio s njim da mu isplati 2000 tisuće kenijskih šilinga (oko 1500 kn). Nakon toga pojavio se lokalni pastor koji je nakon nekoliko minuta molitve 'skinuo urok', te se posramljeni ljubavnik uspio odvojiti od žene i napustio mjesto najveće 'bruke' svog života.

Portal naijagists.com navodi kako se vjeruje da je par ljubovao iza muževih leđa već duže vrijeme.

Play logo

Video s engleskim titlovima ubrzo je maknut s YouTubea, a snimku cijelog događaja, no bez prijevoda, možete vidjeti ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo