Play ponuda

DRAMATIČNI TRENUCI / Zamalo je snimio vlastitu smrt: Agresivna medvjedica istrčala ispred lovca, on odlučio da neće pucati!

Image

Primijetio je taj lovac na vrijeme da medvjedica uz sebe ima tri mladunca

7.11.2022.
13:39
Play ponuda

Oko 2,5 milijuna pregleda skupio je dramatičan video koji odnedavno kruži YouTubeom. Prema onom što se za sada znamo, zabilježio ga je Rus Aleksandr Petrovič Moroz, lovac na kojeg se nedavno u šumi obrušila medvjedica.

Približila mu se u tri navrata na svega nekoliko metara, pritom djelovala vrlo agresivno, međutim iako mu se život nalazio u opasnosti, Moroz je svejedno odlučio riskirati i ne pucati.

Razlog? Primijetio je taj lovac na vrijeme da medvjedica uz sebe ima tri mladunca, pa je odlučio zaigrati na kartu čeličnih živaca kako mališane ne bi morao ostaviti bez majke.

Image
GRAD SLUČAJ /

Poslali su ga na teren da izvijesti gledatelje o tome koliko je kriminala u gradu, usred javljanja ga opljačkala papiga!

Image
GRAD SLUČAJ /

Poslali su ga na teren da izvijesti gledatelje o tome koliko je kriminala u gradu, usred javljanja ga opljačkala papiga!

Srećom, odlično je procijenio situaciju, medvjedica se u "napad" upustila samo kako bi ga otjerala, a vlasnik kanala "Hunting, Fishing, Outdoors" napomenuo je da će Moroz uskoro sam više progovoriti o incidentu.

Inače, u komentarima su brojni nahvalili njegovu reakciju, izrazili divljenje kako je pristupio situaciji, pa istaknuli da ne bi svi lovci izdržali pod pritiskom.

"Vi ne samo da ste hrabar i inteligentan čovjek, pokazali ste nam da ste sposobni zadržati bistrinu uma čak i u neposrednoj opasnosti. Povrh svemu ste ispali i milosrdni. Htio bih vam izraziti svoje duboko poštovanje", napisao je jedan gospodin u komentarima koji se i sam predstavio kao lovac.

Play ponuda
Play ponuda