JE LI OVO MOGUĆE? / Zbog 'suvozača' morao izrezati pola automobila; i policija ostala u šoku: 'Prijavu nismo ni razumjeli dok nismo vidjeli'

Image

Ispostavilo se da vlasnik godinama vozi bika na izložbe, a obzirom na to da je prilično impresivan primjerak, treba odati priznanje i automobilu

4.9.2023.
13:43
Play logo

Policijski službenici nisu mogli vjerovati svojim očima kad su primijetili vozilo kako krstari cestom s ogromnim bikom na suvozačkom mjestu. Ogromna životinja, koja je bila daleko prevelika da bi stvarno stala unutar automobila, stajala je u posebnom prilagođenom nosaču dok je cijela desna strana prednjeg dijela vozila izrezana.

Kako prenosi BBC televizijska ekipa koja je presrela policijsku komunikaciju pojurila je kako bi uhvatila bizaran prizor, a ispostavilo se da vlasnik, Lee Meyer, godinama vozi bika na izložbe. Životinja - nazvana Howdy Doody - nije bila neuobičajen prizor zahvaljujući svom posebno prilagođenom prijevozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Službenici su primijetili Ford Crown Victoria Sedan kako se približava Nebraski u srijedu. "Nismo potpuno razumjeli prijavu dok nismo vidjeli", rekao je kapetan policije iz Norfolka, Chad Reiman. "Ne bi daleko dogurao bez da ga primijetimo, to je sigurno."

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo