ISTA SCARLETT, ISTA! / Vjerujete li u teoriju da svi negdje imamo dvojnika? Ova ljepotica je najnoviji dokaz da bi to mogla biti istina!

U životu su je već toliko puta zamijenili sa Scarlett Johansson da se i sama na svojim profilima zafrkava kako je glumičina nezakonita kći

13.7.2021.
11:18
Instagram

Sigurno ste već čuli za onu teoriju da svi negdje, u nekom kutu svijeta, imamo svog dvojnika, nekoga tko neodoljivo podsjeća na nas. Da je to možda doista istina, govori nam i sljedeći primjer.

Ne, ova djevojka na fotografiji nije čuvena glumica Scarlett Johansson, sigurni smo da su vaše oštre oči to već primijetile, ali dotična mlada dama izgleda kao da su rođene od iste majke i istog oca.

Zove se Kate Šumskaja (24), dolazi iz Rusije, a u životu su je već toliko puta zamijenili s lijepom zvijezdom da se i sama na svojim profilima zafrkava kako je njezina nezakonita kći.

Na Instagramu je prati gotovo pola milijuna ljudi, a nedavno su eksplodirale i njezine objave na TikToku. Mnoge imaju više milijuna pregleda, a osobito su popularne one u kojima oponaša Nataliju Alianovnu Romanoff.

Riječ je o liku iz Osvetnika (The Avengers) koji tumači upravo Johansson, a nama će sljedeća videa poslužiti da vam i na taj način prikažemo njihovu posve neobičnu sličnost.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen