VIDITE LI I VI NA OVOJ SLICI DIO LJUDSKOG TIJELA KOJI STRŠI IZ BLATA? / Hm... I ova cura ga je vidjela. Teški blam

Svi prijatelji kojima je poslala fotku složili su se da se radi nožnom palcu pa je djevojka brže-bolje pozvala policiju

8.1.2021.
7:51
Facebook/Katie Wilkinson
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Katie Wilkinson, 26-godišnjakinja iz Engleske, šetala je psa kada je primijetila zapanjujući prizor u blatnjavom polju. Naime, uočila je da iz zemlje proviruje nešto nalik ljudskom nožnom palcu pa je okinula fotku koju je poslala prijateljima.

Pitala ih je za mišljenje i svi su se složili da misteriozna stvar zaista nalikuje palcu stoga je Katie nazvala policiju čim je došla doma.

U samo pet minuta policajci su joj se pojavili pred kućom pa ih je odvela na mjesto gdje je pronašla 'palac'. Počeli su s istragom, a kasnije im se pridružilo još nekoliko službenika, narednika i detektiva. Budući da ga više nije bilo tamo gdje ga je zatekla, pokazala im je fotografiju koju je snimila tog popodneva.

Detektiv se složio da misteriozna stvar zaista nalikuje nožnom palcu, no nakon sati i sati pretraživanja, psi su dovedeni na poprište i u manje od sat vremena policajci su shvatili da se ipak ne radi o dijelu ljudskog tijela, već o - krumpiru.

"Osjećala sam čistu paniku i strah. Na mjesto događaja došla su dva psa i njihovi vodiči, bilo je oko sedam policijskih automobila, hrpa policajaca, dva detektiva i nekoliko narednika. Osjećala sam se kao u dokumentarcu o ubojstvu. Poslali su pse u polje i unutar 45 minuta našli su ono za što sam ja mislila da je palac. Jedan od narednika mi je prišao i upitao me: 'Ovo je tvoj palac?' Pružio je ruku u kojoj je bio krumpir. Obuzeo me takav sram. Nisam mogla vjerovati da sam svima njima potratila vrijeme zbog krumpira", otkrila je Katie za Mirror.

Dodala je da se nije mogla prestati ispričavati, no detektivi su joj poručili da je učinila ispravnu stvar što je prijavila sumnjivi predmet iako se ispostavilo da se radilo samo o krumpiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali