BLJAK I BLJUV / Video od kojeg se okreće želudac hit je na TikToku: Sve to što vidite u zdjeli, baš sve je to sasula u sebe

Image
Izvor: Screenshot

Inače, iako su jaja doista bogat izvor hranjivih tvari, a govorimo o brojnim važnim vitaminima i mineralima, jedenje sirovih jaja sa sobom nosi i određen rizik

16.3.2023.
13:28
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osobe koje predstavljaju kanal "Food sharer" ponovno su uspjele zaprepastiti publiku na TikToku, ovaj puta tako što su predstavile neku djevojku koja je unutar samo nekoliko minuta uspjela u sebe sasuti čak 54 žumanjka!

Potom je glavna junakinja tog bizarnog videa u sebe sprašila i preostali bjelanjak u zdjeli, a snimka tog suludog "pothvata" skupila je čak četrdeset milijuna pregleda u samo nekoliko dana.

"Dakle, 100% je uslijedilo povraćanje", zaključili su korisnici Reddita, platforme gdje je zapis također postao viralan u noći sa srijede na četvrtak.

Eto na što su sve spremni oni gladni pregleda i popularnosti na društvenim mrežama, no što je uslijedilo jednom nakon što je ugašena kamera, eh, o tome možemo samo nagađati.

Image
NOĆNA AKCIJA /

Nadrealne scene prekoputa Hrvatske: Razbojnici dovukli bager i iz poštanskog ureda otkopali bankomat!

Image
NOĆNA AKCIJA /

Nadrealne scene prekoputa Hrvatske: Razbojnici dovukli bager i iz poštanskog ureda otkopali bankomat!

Inače, iako su jaja doista bogat izvor hranjivih tvari, a govorimo o brojnim važnim vitaminima i mineralima, jedenje sirovih jaja sa sobom nosi i određen rizik.

A vodeći je salmonela, bakterija koja može uzrokovati razne vrste neugodnih nuspojava poput proljeva te groznice, a u nekim slučajevima dovesti i do puno ozbiljnijih simptoma.

Salmonela je znatno češća u sirovoj ili nedovoljno kuhanoj hrani nego u kuhanim sastojcima, piše portal Centar zdravlja, pa prenosi i izjavu dijetetičarke Kylene Bogden:

"Jedine osobe od kojih tražimo da se suzdrže od jedenja tekućih žumanjaka su trudnice, djeca mlađa od 5 godina i osobe s kompromitiranim imunološkim sustavom", napomenula je.

Ostalima je jedenje sirovih žumanjaka stvar izbora, ali, naravno, u normalnim količinama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču