UZNEMIRILA "DUHOVE" / Urlici pacijentice oboljele od Covida digli bolnicu na noge, silueta u polumraku navela ju je na misao da je gotovo

Kažu svjetski portali da je sirota žena bila uvjerena da ispred sebe vidi "anđela smrti"

13.9.2021.
21:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Borba čovjeka i koronavirusa još uvijek traje, mnogo je nesretnih ljudi hospitalizirano zbog bolesti Covid-19, ali ajde neka smo u toj mučnoj priči dočekali i jednu humorističnu crticu.

Zabilježile su je nadzorne kamere u jednoj vijetnamskoj bolnici, tako barem kažu svjetski portali, i to na odjelu na kojemu se pacijenti oporavljaju od zaraze.

Naime, neku noć je jedna žena probudila gotovo kompletnu bolnicu urlicima, a stala je vrištati kada je u polumraku ugledala medicinsku sestru u zaštitnom odijelu.

Sirota je, takva tek probuđena, pomislila da je sam "anđeo smrti" došao po nju, što je dovelo do scene koja je naposljetku sve dobro nasmijala, piše portal Ejan.

A da je doista završilo u veseloj noti, potvrđuje i sam zapis, jer se jedan medicinski tehničar stao toliko smijati da se na kraju morao primiti za trbuh.

Eto, kada je čuo galamu, i on je dojurio uvjeren da se odvija neka velika nesreća, ali jedina osoba u nevolji zapravo bila je njegova kolegica koja se također isprepadala jer joj nije bilo na kraj pameti što je krivo učinila.

U svakom slučaju, gospođi od srca želimo brz oporavak i daleko mirnije snove uz ljude koji svakodnevno brinu da čim prije napusti bolničku postelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali