'TO ME SKORO UBILO': / Podigao nevjerojatnih pola tone, a onda mu eksplodirale žilice u glavi...

Britanski snagator Eddie Hall spremao se srušiti nevjerojatni rekord– i uspio je: podigao je pola tone! No to onda se srušio na pod i zamalo umro.

12.7.2016.
10:17
Net.hr

Eddie Hall, ili kako ovog 28-godišnjaka zovu na natjecanjima "Zvijer", za vikend je postavio novi rekord. Prvo je podigao 465 kilograma. No to nije bilo dovoljno za pobjedu – još dvojici je to pošlo za rukom, prenosi Daily Mail.

Potom je "podigao letvicu" – odlučio je dići 500 kg. Nije dugo čekao – čim je publika ponovo bila na nogama, diže nevjerojatnih pola tone. No već nekoliko sekundi nakon što je postavio novi rekord, Zvijer pada na koljena. Ekipa je odmah pojurila prema rekorderu. Pukle su mu žilice u glavi i počeo mu je krvariti nos.

"To me je skoro ubilo. Pritisak u glavi je bio nadrealan. Poslije sam se onesvijestio. Krvario mi je nos. Nije zdravo raditi tako nešto" kaže Hall. Ali ne žali: "Uspio sam. Siguran sam da će to dugo stajati u povijesnim knjigama. To je sjajan osjećaj. Kao prvi čovjek na mjesecu, ili prvi čovjek koji je pretrčao milu za manje od četiri minute. Ja sam prvi koji je podigao tonu" sretna je Zvijer.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali