TIP SE NAPIO ZA BADNJAK I PROMIJENIO IME, PAZITE U KOJE: / 'Nisam bio svjestan što sam napravio dok nisam u pošti pronašao omotnicu'

Image
Foto: Twitter/Thomas Dodd

'Samo se molim da me ne zaustavi policija jer to bi moglo biti čudno', našalio se 30-godišnji Englez

2.1.2021.
15:14
Twitter/Thomas Dodd
Play logo

Thomas Dodd, 30-godišnjak iz Engleske, promijenio je ime u Celine Dion nakon što se za Badnjak napio.

Veliki fan kanadske pjevačice popio je koju čašicu vina previše dok je gledao njezin koncert na YouTubeu, zbog čega mu je na pamet pala ta nevjerojatna ideja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko aplikacije je promijenio ime u Celine Dion, što ga je koštalo 89 funti, odnosno oko 750 kuna.

"Opsjednut sam njome, uvijek sam bio. Iskreno se ne sjećam da sam to napravio. Sjećam se koncerta i sjećam se da sam malo popio”, objasnio je mladić. Nekoliko dana kasnije, kada se vraćao kući s posla na pragu je pronašao omotnicu s dokumentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam bio svjestan što sam napravio dok nisam u poštanskom sandučiću pronašao omotnicu. Morao sam sjesti jer nisam vjerovao što se događa pa sam provjerio s bankom koja je sve potvrdila. Kada mi je sve sjelo, odmah sam potpisao dokumente jer ju obožavam”, rekao je Dion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč svemu, Thomas ne planira poništiti svoju odluku jer se nada kako će zbog novog imena napokon upoznati svoju omiljenu pjevačicu.

Play logo

Njegova majka nije bila presretna zbog promjene imena. "Objasnio sam joj da je moglo biti gore i da sam se sada mogao zvati Boris Johnson. Srećom, on nema koncerata na YouTubeu", rekao je mladić kroz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što će sve morati objasniti kolegama, pribojava se susreta s policijom. "Samo se molim da me ne zaustavi policija jer bi to moglo biti čudno, ali ako ih nasmijem, onda se neću zamarati. Svima bi sada dobro došlo malo smijeha", zaključio je Thomas, odnosno Celine.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo