Play ponuda

TATA IM SE OBRIJAO PRVI PUT U NJIHOVIM KRATKIM ŽIVOTIMA: / Reakcija ovih beba uljepšat će dan i najvećim mrgudima

Image

Sestrama je tata bez brade vjerojatno izgledao kao golobrado čudovište koje je ukralo tatino lice

12.3.2021.
11:42
Play ponuda

TikToker Jonathan Normoyle nedavno je nakon dugo vremena obrijao bradu, no njegove dvije kćerkice blizanke navikle su ga vidjeti s više dlaka na licu.

Budući da su premlade da shvate koncept brijanja i šišanja, sestre su bile izbezumljene kada im je prišao čovjek koji je imao lice njihovog tate, no ne i njegovu bradu. Vjerojatno im je izgledao kao golobrado čudovište koje je ukralo tatino lice.

Jonathan je sve snimio i preslatki video objavio na TikToku. Jedna blizanka zbunjeno je buljila u tatu, vjerojatno pokušavajući shvatiti što se događa, dok je druga pogledala u osobu koja je snimala video za podršku.

Potom je tata počeo pričati sa svojim kćerima, čime je pokušao steći njihovo povjerenje, no činjenica da je očev glas dolazio iz usta golobradog čovjeka još je više izbezumio blizanke. Jedna od njih počela je plakati, a Jonathan je pružio ruke da je utješi, no sestra joj je onda priskočila u obranu. Naime, djevojčica nije htjela da 'nepoznati čovjek' naudi njenoj sestri pa je pružila ruku prema njoj kao znak da se ne diže s kauča.

Zaštitnički nastrojena sestra potom je također počela plakati, a Jonathanu je cijela situacija bila urnebesna.

"Obrijao sam se nakon dugo vremena i mojim kćerima se to nije svidjelo", napisao je u opisu videa koji je pregledan više od milijun puta.

Korisnici TikToka nisu krili koliko ih je isječak zabavio, a u komentarima su uglavnom hvalili hrabrost zaštitničke sestre.

Play ponuda
Play ponuda