Play ponuda

KAŽE, NIKAD VIŠE / Slavni turist ostao zgrožen prizorom u hrvatskom moru, o svemu je progovorio ispred dva milijuna pratitelja

Image

Video mladog Engleza do ovog trenutka je skupio oko pet milijuna pregleda

8.8.2022.
17:23
Play ponuda

Moyo Jordan Ajibade, mladi tiktoker iz Londona poznat i pod nadimkom Yourboymoyo, obratio se neki dan svojim brojnim pratiteljima dramatičnim tonom jer je negdje u Jadranu, zamislite to čudo neviđeno, u moru naletio na govance.

Video je do ovog trenutka skupio nešto više oko pet milijuna pregleda, a Ajibade ga je, unezvijerenog pogleda, započeo sljedećim riječima:

Image
'NAVALI MOMČINO' /

Poruka na vratima kafića nasmijala do suza Hrvate: 'Gurni jače...'

Image
'NAVALI MOMČINO' /

Poruka na vratima kafića nasmijala do suza Hrvate: 'Gurni jače...'

"O moj Bože! Dakle, ne mogu vjerovati što sam upravo vidio svojim vlastitim očima. Nalazim se u Hrvatskoj, pa sam rekao sebi idem biti pustolovan, idem biti poput Bear Gryllsa. I tako sam skočio u more, plivao poput meduze, uživao poput dupina... a kada tamo, govance! Eno, pliva prema meni", kazao je u uvodu i nastavio:

"Neko je imao hrabrosti, toliko smjelosti da pusti izmet u more. Neće me više nikada vidjeti da skačem u ovo! Nikad!", rekao je dok je usput snimao okolne brodove odakle je, pretpostavio je, prema njemu i zaplovila smeđa barka.

Inače, Ajibade se u internetsku zvijezdu prometnuo tijekom lockdowna, tada je iz čiste dosade počeo objavljivati snimke vezane uz ples i humor, a BBC-ju se učinio toliko simpatičnim da mu je uputio poziv da vodi intervjue na dodjeli nagrada Britanske akademije za film i televiziju ili BAFTA-e, prenio je prije točno godinu dana portal Zenger.

Mladića trenutačno na TikToku prati nešto više od dva milijuna ljudi.

Play ponuda
Play ponuda