SEKSAJU SE S ISTIM DEČKOM / Blizanke spiskale više od milijun kuna na operacije i osvojile svjetsku titulu

Neki muškarci maštaju o seksu u troje ili da imaju više partnerica, no australske blizanke Anne i Lucy DeCinque dijele jednog frajera i sve što možete zamisliti.

21.4.2015.
11:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

One ne samo da ponosno ističu kako 24 sata dnevno provode zajedno, spavaju u istom krevetu, imaju zajednički Facebook profil i dijele posao i dečka, već su plastičnim operacijama eliminirale i sve male različitosti u fizičkom izgledu. Do sada su spiskale preko milijun kuna na estetsku kirurgiju kako bi izgledale potpuno isto bez i jedne razlike.

Nakon što su ih na You Tube-u spazili japanski producenti zabavne emisije pozvali su ih na gostovanje u emisiju gdje se trebaju natjecati s japanskim blizankama koje im nisu ni do koljena kad je riječ o ekstremnom.

Iako nikada ne odlaze nigdje jedna bez druge, u showu su morale pobjediti taj izazov, a kako otkriva izvor, u tome su uspjele. Nakon što čak niti kompjuter nije mogao naći razlike na njihovom licu i tijelu, proglašene su najsličnijim blizankama na svijetu.

Djevojke žive zajedno s majkom i zajedničkim dečkom, a kako su otkrile, apsolutno ništa ne rade odvojeno niti drugačije.

Nevjerojatnu i pomalo jezivu priču o australskim blizankama svakako pogledajte u videu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali