RUBLJE OSJEČANKE HIT NA INTERNETU: / Sigurno niste vidjeli ovakvo sušenje donjeg veša: 'Savršeno!'

Image

Sonjina fotka sušenja veša posebna je zbog načina kako je rublje na sušilici posloženo

24.1.2021.
14:23
Play logo

U Facebook grupi "RecenziRaj" je Osječanka Sonja Šantar objavila fotografiju sušenja donjeg rublja koja je postala pravi hit.

Naime, u manje od dva dana fotka je skupila preko 12.500 lajkova te preko 2.000 komentara. Sonjina fotka posebna je zbog načina kako je rublje na sušilici posloženo, piše SiB.hr. Sudeći po komentarima, ovakav način slaganja rublja savršen je većini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

"Dakle, je me rodila, odgojila, ali nikad neću uspjeti ovako složiti veš. To se zove opuštanje vijuga. Majka oduvijek donje rublje slaže ovako i nikada ga ne pegla. Dida Šimun (103 godine doživio - imao iskustva čovjek) joj je rekao da zrakom svašta dolazi na tkaninu i da donje rublje nikada ne suši vani.

Kvačice uvijek stavlja u ovaj položaj jer time ne ostaje njihov trag na potkošuljama. Ostalo rublje dobro rastrese i ravno slaže na štrik i glača ga nakon sušenja zbog ljepote. Uvijek slaže majicu uz majicu, hlače uz hlače, iste ili slične boje. Štipaljke ima u istoj boji za svaku robu", napisala je Sonja pa podijelila tajne metode slaganja rublja svoje majke.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo