ZLOČIN IZ OSVETE / Pripadnica MUP-a gradom distribuirala golišave fotografije svoje suparnice, donosimo pozadinu priče

Image
Foto: Screenshot

Spomenutu pripadnicu MUP-a razbjesnilo je to što se njezin dojučerašnji dečko odlučio vratiti bivšoj djevojci

10.8.2022.
12:19
Screenshot
Play logo

Jedna mlada pripadnica Ministarstva unutarnjih poslova iz Novosibirska upala je u goleme probleme zato što je dopustila da povrijeđeni ego, ljubomora i bol prevladaju njezinim bićem.

Naime, ta 23-godišnja nesretno zaljubljena djevojka neku noć je krenula u osvetnički pohod najvećim sibirskim gradom, te je po automobilima i haustorima počeala ostavljati golišave fotografije svoje suparnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaju ruski mediji, spomenutu pripadnicu MUP-a razbjesnilo je to što se njezin dojučerašnji dečko odlučio vratiti bivšoj djevojci, pa je sa sobom povela u šetnju sestru i prijateljicu koje su joj pomagale pri distribuciji fotografija susjedstvom.

FOTOGRAFIJA SE POJAVILO VIŠE, U NASTAVKU POGLEDAJTE ONU PRISTOJNIJU

shimmer fallback
shimmer fallback

Djevojka bi se svejedno zatekla u problemima čak i da je tijekom zločina nisu snimile nadzorne kamere, pa već i stoga što je do njezinih nadređenih stigla informacija kako je svoju suparnicu prethodno ucjenjivala i prijetila joj širenjem "inkriminirajućeg sadržaja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do obnaženih fotografija suparnice stigla je tako što ih je skinula s mobitela sada već bivšeg dečka, a portal NDN prenosi da će slučaj najvjerojatnije završiti tužbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, neće stati samo na tome, i MUP je krenuo u unutarnju provjeru slučaja, te je najavio da će mlada dama, koja se u međuvremenu pokušala ispričati, snositi posljedice bude li utvrđeno da se ogriješila o zakone.

PRENOSIMO U NASTAVKI SNIMKE S NADZORNE KAMERE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo