POSEBNI TALENT: / Što Joe i žmirečki baci, to pogađa ravno u cilj!

Joe Cherman britanski je komičar koji je pomeo viralni svijet! Njegove apsolutno beskorisne vještine do sada je, samo na YouTube pogledalo preko milijun i 700 ljudi.

13.8.2015.
14:37
Vine
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svaka lopta pogađa koš, šilterica uvijek završi na rukohvatu stepeništa, ali kada i plastična boca završi u kontejneru za odlaganje pet ambalaže, onda to više nije slučajnost. Onda je to definitivno - vještina.

"Svi imamo vještine. Što ćeš po tom pitanju poduzeti?", Joeov je moto i ujedno jedina rečenica koju izgovara u kompilacijama svojih sposobnosti. Jednima je vrh kada šiltericu smjesti na vješalicu, drugima kada toast završi u tosteru!

Sa svojim prijateljima, Joe rastura internet. U prakticiranju bacanja "na slijepo" pridružili su mu se i drugi. Uz mnogo vježbe, bacanja je moguće izvesti na način na koji to radi i Joe.

Joeva stranica na Vine-u postala je pravi rasadnik kadrova. Svi pokušavaju skinuti njegove trikove, jedni su u tome uspješni, drugi nisu. Ovom je momku pošlo za rukom ubaciti košarkašku loptu u koš, ali i ubaciti kuglu za biljar.

John Tomlin skinuo je foru sa tosterom. Koliko mu je dana vježbe za to trebao nije otkrio.

Tom White uspio je, sa sredine dnevnog boravka, frendu koji je sjedio na kauču i gledao tv, baciti šiltericu na glavu. Sam se sebi iznenadio!

Istovremeno, Joe posta video uratke koji tematiziraju život porosječnog frajera iz Velike Britanije, Škotske ili Irske, portretirajući besmislenost odlaska u pub sa prijateljima koji, umijesto priče, bulje u svoje mobitele. Univerzalna je to situacija s kojom se može poistovijetiti svaki normalan frajer na planeti.

Imaš li vještine, pokazati ih možeš na Vine-u, pod hastagom #joespointlessskills, poziva te Joe i poručuje: "Nemoj da ti izlazak s frendovima bude izlazak s mobitelom!"

Svi imamo vještine. Što ćeš poduzeti?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali