FEROVKINJE, NAVALITE / Zanimljiv oglas pored studentskog doma - traži curu, ali ima neobičan zahtjev: 'Nisam kompleksaš i ne patim za tim, ali...'

Image

Potencijalni ljubavnik nije ostavio nikakve podatke, čak niti mail, jer ga je, kaže, strah zloupotrebe nego eventualne zainteresirane djevojke poziva da mu se pridruže na Jarunskom jezeru, na prvoj klupici u subotu u 22 sata

7.9.2023.
21:56
Play logo

Na Facebook grupi Studentski dom Stjepan Radić - Sava, jedan član se se pohvalio kako je na stanici naišao na, kako kaže, "jako zanimljiv oglas".

Saznali smo koje su mu igrice dosadne...

"Tražim curu/ženu. Diplomirani inženjer prometa traži curu/buduću ženu ferovkinju", stoji na oglasu nesuđenog ženika koji opisuje: "Imam 28 godina i živim s roditeljima u velikoj dvoetažnoj kući u JI Zagrebu. Po struci sam diplomirani inženjer prometa i trenutno radim za jednu stranu firmu kao tester videoigara. Videoigre su mi strast, volim igrati sve osim minecrafta, to mi je predosadno, samo kockice. Uz videoigre, igram Yugioh, skupljam Pokemone i čitam knjige o sociologiji društva", piše. Osobito je istaknuo svoje viđenje o vegetarijancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

...što misli o vegetarijancima...

" Gledam Miroljuba i nastojim biti vitez, ali se ne slažem s njim u pogledu prehrane; mislim da je meso najbitnije pa voće i povrće pa tjestenina", poručuje, a čini se da ga je to prilično uzrujalo jer nakon toga mu se povećava broj grešaka u tekstu: Jas am uvijek u pravu, i kad sam u krivu sam u prevu!".

shimmer fallback
shimmer fallback

Zaključuje jednako uzbuđeno, u verzalu: "Hoću ženu ferovkinju i mene ne zanima!! (Nisam kompleksaš, ne patim za tim, ali hoću ferovkinju i točka, nema druge)".  

...ali ne i bilo kakav kontakt

Potencijalni ljubavnik nije ostavio nikakve podatke, čak niti mail, jer ga je strah zloupotrebe nego eventualne zainteresirane ferovkinje poziva da mu se pridruže na Jarunskom jezeru, na prvoj klupici kad prođeš preko mosta u subotu u 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Tamo ćeš me naći i slobodno mi priđi", poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo