NEK' KOSA TA PLAVA NA JASTUKU USPOMENA SPAVA / Političar kojeg već mjesecima svi sprdaju zbog frizure pokazao novi imidž

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Kreacija pogodna za sva četiri godišnja doba lani je zapela za oči mnogobrojnih korisnika Reddita

26.3.2024.
13:23
Facebook
VOYO logo

Rain Epler, član Estonske konzervativne narodne stranke, ipak je promijenio imidž nakon što je postao predmet teške sprdnje na internetu zbog neobične frizure.

Naime, Epler se krajem studenoga 2022. godine pohvalio na društvenim mrežama novom "zurkom", kreacijom pogodnom za sva četiri godišnja doba, što je lani zapelo za oči mnogobrojnih korisnika Reddita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Društvance je sve otad s njime zbijalo šale, pisalo da se čovjek očito poskliznuo i pao na škare, pa je Epler zaključio da mu je pametnije provjeriti ima li još frizerskih salona u njegovu gradu.

I doista, otprilike 16 mjeseci kasnije, Epler izgleda daleko modernije, a čemu svjedoče i nove snimke iz Riigikogua. jednodomnog nacionalnog parlamenta Republike Estonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, zanimljivo je reći da je Epler od 2019. do 2021. godine služio kao savjetnik estonskoga ministra financija Martina Helmea, a od 2020. do 2021. i kao estonski ministar okoliša u kabinetu tadašnjeg premijera Jürija Ratasa.

Danas mu je 46 godina, oženjen je i ima troje djece, ali navodno mališani ipak nisu bili ti koji su ga uhvatili na spavanju s aparatom za šišanje te "eksperimentalne" 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rain Epler , 6. ožujka 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo