Play ponuda

Policiji pokazala guzu kao dokaz zlostavljanja

shimmer fallback

Kada policiji nudite svoju guzu kao ozbiljan materijalni dokaz, važno je dokazati da je guza zaista vaša. Upravo o tome govori slučaj para iz Kalifornije.

4.1.2011.
18:06
Play ponuda

Dvadesetčetverogodišnji Jorge Armando Alvarez-Hernandez pijan je došao kući nakon božićnog slavlja i pokušao nagovoriti svoju djevojku da ga 'usluži'.

Pet godina starija djevojka ga je odbila, a on ju je napao i divljački ispljuskao po guzi. Nesretna je djevojka morala pozvati policiju da ga smiri.

Par je završio u policijskoj postaji, gdje je Jorge policiji objasnio da je djevojku pljusnuo po guzi jer ga je odbila 'uslužiti'. Nije dodatno obrazložio o čemu se radi, no svima je bilo jasno.

Policija, međutim, nije bila impresionirana optužbom za zlostavljanje, pa je šogor napadnute djevojke kao dokaz ponudio fotografiju spremljenu na mobitelu koja prikazuje guzu s crvenim otiskom dlana.

Policija je dokaz odbila jer nisu mogli dokazati da je u pitanju stražnjica baš te djevojke.

Na koncu je djevojka promijenila svjedočenje i rekla da je zapravo pala na guzu, no, srećom, policija je ostavila Jorgea u zatvoru i tako dala priliku djevojci da odluči želi li zbilja braniti pijanog nasilnika.

Također, koliko je nama poznato, policija nije krenula u daljnju istragu kako bi otkrila o čijoj se guzi zapravo radi.

Play ponuda
Play ponuda