PLJAČKAŠ ULETIO U ZLATARNICU I VLASNIKU PRIJETIO PIŠTOLJEM: / Umrijet ćete od smijeha kada vidite što je za to vrijeme radio pas

Tajlandska policija je učila osoblje zlatarnice kako da reagira kada im pljačkaš prijeti oružjem i traži da mu predaju vrijedni nakit

28.2.2021.
18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Video vlasnika zlatarnice postao je viralan jer je njegov pas čuvar spavao dok se odvijala lažna oružana pljačka, odnosno vježba s policijom.

Policijski službenici iz Tajlanda učili su osoblje kako reagirati kada im pljačkaš prijeti oružjem i traži da mu predaju vrijedni nakit. Snimka nadzorne kamere pokazala je da je kujica Lucky spavala ispred pult kada je lažni pljačkaš ušao u zlatarnicu i prijetio zaposleniku pištoljem.

Unatoč komešanju i glasnim prijetnjama vlasniku, Lucky se nije ni pomaknula, već je spavala kao zaklana. Njezin vlasnik pljačkašu je predao vreću s lažnom gotovinom, a "kriminalac" je bez ikakvih problema išetao iz zlatarnice.

Vlasnik je uzaludno pogledavao kujicu nadajući se da će napasti kriminalca ili početi lajati kako bi uzbunila prolaznike.

Iako je Lucky pala test, postala je zvijezda na društvenim mrežama nakon što je video u kojem neometano spava tijekom pljačke skupio preko milijun pregleda.

No, izgleda da je kujica imala dobru izliku budući da je već poznavala policajca pa vjerojatno zato nije ništa poduzela.

Ekipa u komentarima poručila je "pljačkašu" da je imao sreće što je Lucky znala da se radi o vježbi, inače bi scenarij bio posve drugačiji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali