PITALI SU JE ŠTO POPAJ NAJVIŠE VOLI JESTI: / Točan odgovor donio bi joj 50.000 kuna, ali ona se neviđeno izblamirala

Image

Njezin ples scenu je učinio još smješnijom. Kako je mogla ispaliti ovakvo što?!

21.1.2020.
16:16
YouTube

Jedna je žena pogrešnim odgovorom na laganom pitanju u kanadskom kvizu "Family Feud" propustila priliku da osvoji čak 10.000 dolara. Ipak, njezin pogrešan odgovor postao je hit na internetu i donio joj besplatnu hranu u vrijednosti od 10.000 kanadskih dolara (oko 51.000 kuna).

"Jednostavno. Jedno pitanje. Samo jedan odgovor. Tko pogodi, igra za 10.000 dolara. To je to. Tko pogodi, pobjeđuje!", rekao je voditelj Gerry Dee natjecateljima prošloga tjedna. "Koja je Popajeva omiljena hrana?", glasilo je pitanje.

Nikad nije čula za kultni crtić?!

Natjecateljica Eve Dubois uspjela se prijaviti prva i brže bolje "ispalila" - piletina, a njezin ples scenu je učinio još smješnijom. "O moj Božeeee", čuje se netko iz njezine obitelji u pozadini. Izgleda da su svi drugi znali kako je riječ o popularnom crtanom liku, mornaru Popaju, a ne o američkome lancu pohane piletine.

Evin protivnik Logan Tomlin odmah je odgovorio točno. "Špinat, Gerry", rekao je i srušio njezin san o lakoj zaradi. Iako je Dubois propustila priliku da osvoji 10.000 dolara, spomenuti restoran joj je ponudio besplatnu hranu u istoj vrijednosti. Barem nešto, 'ajde.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno