PARALIZIRANI MLADIĆ ČUDESNO SE OPORAVIO KAKO BI - UDARIO FRENDA U MEĐUNOŽJE: / Pokazalo se kako je to bila savršena motivacija

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Liječnici su 25-godišnjaku rekli da možda više nikad neće hodati, no samo nekoliko mjeseci kasnije udarao je svog prijatelja nogom u testise

8.5.2021.
22:05
Screenshot/TikTok
VOYO logo

Chase Friedman (25), teško je ozlijedio kralježnicu nakon što se poskliznuo u prijateljevoj kupaonici na Novu godinu.

Liječnici su mu rekli da možda više nikad neće moći hodati i bio je paraliziran od ramena nadolje. Morao se podvrgnuti iscrpljujućoj fizioterapiji da bi se oporavio, pa ga je prijatelj Dan ohrabrio nesvakidašnjom ponudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, rekao je Chaseu da ako stane na noge, može ga udariti u jaja. Samo nekoliko mjeseci kasnije Chase se, na svačije iznenađenje, oporavio. Sretnu je vijest objavio na TikToku, a video je postao viralni hit.

"Ranije ove godine doživio sam bizarnu nezgodu i bio sam paraliziran od ramena nadolje. Kako bi me motivirao na napredak, prijatelj Dan mi je rekao da ga mogu udariti u jaja kada završim s rehabilitacijom. Nije imao pojma da ću se čudesno oporaviti i biti u sjajnoj formi kada se vratim doma", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terapiju prilagodili udarcu

U drugom videu na TikToku prikazan je intervju s fizioterapeutom koji je otkrio da su njegovu terapiju prilagodili zadatku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada mi je Chase rekao da želi udariti prijatelja u jaja odlučili smo se za strateški pristup. Radili smo na desnoj i lijevoj nozi pokušavajući utvrditi koja je jača. Nakon nekoliko dana saznali smo da će lijeva odlično izvršiti zadatak", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chase se u posljednjem videu zagrijavao za udarac udarajući nogom po zraku, dok ga zabrinuti Dan promatra s kauča. Nakon dugoočekivanog udarca, koji je očito bio jači nego što je predvidio, Dan se stropoštao na pod i jaukao od boli.

"Dan, Hvala ti što si mi pomogao da prebrodim najteži izazov u životu", poručio mu je Chase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo