PAR PRONAŠAO PISMO BIJESNIH SUSJEDA KOJI NE MOGU PODNIJETI NJIHOV GLASNI SEKS: / To nije sve, priložili su i USB kao dokaz

Image
Foto: Shutterstock

Par je dobio podužu poruku od bijesnih susjeda u kojoj su im poručili da im gotovo svake večeri remete mir

8.5.2021.
15:16
Shutterstock
Play logo

Ništa kao dobro, staro pismo. Pogotovo ako je od bijesnih susjeda koji se imaju na što požaliti.

Jedan par nedavno je dobio neugodnu poruku od susjeda zbog pritužbe na buku tijekom njihova seksa. Ljuti stanari napravili su graf i priložili USB stick kako bi dokazali poantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Život u stambenoj zgradi znači da ste bliži susjedima nego što mislite. To bi značilo da mogu živjeti u sasvim drugom dijelu zgrade i čuti vas kako se glasno seksati. Nemojte me pogrešno shvatiti, presretan sam što imate sjajan seksualni život, ali mislim da mogu progovoriti u ime dosta susjeda i zamoliti vas da se malo stišate. Žao mi je vaših prvih susjeda", stoji u poruci.

Nezadovoljni stanar objasnio je kako je znao ispred kojih vrata ostaviti poruku. Naime, drugi susjed mu je rekao da se već žalio na buku i da je par "smirio strasti" na dva tjedna, a jako je lako pogoditi o kojem se stanu radi zbog čestog stenjanja i uzdaha.

"Ne mogu reći da mi je drago što me petogodišnja kći pita: 'Zašto ona gospođa vrišti?'", dodao je susjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključio je i jednostavni graf kojim je paru ilustrirao kako se jeka širi dvorištem, što znači da je neizbježna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaključno, htio bih vas zamoliti da pripazite na glasnoću stenjanja i seksualnih zvukova. Ne osuđujem. U slučaju da mislite da ovo sve izmišljam i trebaju vam dokazi, snimio sam koliko ste glasni i prilažem vam USB stick da se poslušate i sami procijenite", poručio je susjed i potpisao se kao "18 stanova koji gledaju na dvorište".

shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

Poruka je završila na Redditu i privukla pažnju tisuća korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim tako lako dijeli USB stickove mora da mu je dozlogrdilo slušati ih kako se seksaju", jedan je od komentara koji je skupio najviše lajkova.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo