Ništa kao dobro, staro pismo. Pogotovo ako je od bijesnih susjeda koji se imaju na što požaliti.

Jedan par nedavno je dobio neugodnu poruku od susjeda zbog pritužbe na buku tijekom njihova seksa. Ljuti stanari napravili su graf i priložili USB stick kako bi dokazali poantu.

"Život u stambenoj zgradi znači da ste bliži susjedima nego što mislite. To bi značilo da mogu živjeti u sasvim drugom dijelu zgrade i čuti vas kako se glasno seksati. Nemojte me pogrešno shvatiti, presretan sam što imate sjajan seksualni život, ali mislim da mogu progovoriti u ime dosta susjeda i zamoliti vas da se malo stišate. Žao mi je vaših prvih susjeda", stoji u poruci.

Nezadovoljni stanar objasnio je kako je znao ispred kojih vrata ostaviti poruku. Naime, drugi susjed mu je rekao da se već žalio na buku i da je par "smirio strasti" na dva tjedna, a jako je lako pogoditi o kojem se stanu radi zbog čestog stenjanja i uzdaha.

"Ne mogu reći da mi je drago što me petogodišnja kći pita: 'Zašto ona gospođa vrišti?'", dodao je susjed.

Uključio je i jednostavni graf kojim je paru ilustrirao kako se jeka širi dvorištem, što znači da je neizbježna.

"Zaključno, htio bih vas zamoliti da pripazite na glasnoću stenjanja i seksualnih zvukova. Ne osuđujem. U slučaju da mislite da ovo sve izmišljam i trebaju vam dokazi, snimio sam koliko ste glasni i prilažem vam USB stick da se poslušate i sami procijenite", poručio je susjed i potpisao se kao "18 stanova koji gledaju na dvorište".

Poruka je završila na Redditu i privukla pažnju tisuća korisnika.

"Čim tako lako dijeli USB stickove mora da mu je dozlogrdilo slušati ih kako se seksaju", jedan je od komentara koji je skupio najviše lajkova.