Play ponuda

PANIKA NA AUTOCESTI: / Uznemireni vozači prijavili da su upravo vidjeli – jednoroga

Image
Foto: Screenshot

Kalifornijska prometna policija ostala je u čudu nakon prvih poziva uznemirenih vozača koji su prijavili da na autocesti vide "mitsko biće".

2.3.2016.
9:45
Screenshot
Play ponuda

Možemo samo zamisliti što je kalifornijskim policajcima prolazilo kroz nakon što su primili nekoliko poziva uznemirenih vozača koji su prijavili da autocestom juri mitsko stvorenje - jednorog.

No, vlasnica je policiji objasnila da je tijekom fotografiranja Juliette, bijeli poni njene kćeri bio maskiran u "stvorenje iz bajke". Bljeskanje foto-aparata očito ga je uplašilo pa je pobjegao. I to ne jednom, nego dvaput.

Prvi put su ga vrlo brzo zaustavili, no drugi se put Juliette nije predugo zadržavala nego je pojurila ulicama Madera Ranchosa. Obitelj na čijem je ranču bilo organizirano fotografiranje obavijestila je policiju, koja je satima pokušavala ući u trag odbjeglom konju.

Nakon nekoliko sati lokalna je policija postala toliko očajna da su u pomoć pozvali helikopter opremljen termalnom kamerom, pomoću koje su našli konja koji se skrivao u obližnjem voćnjaku.

Susjed je namamio Juliette iz njenog skrovišta sa svojim konjem, kojeg odbjegli poni dobro poznaje pa je Juliette brzo vraćena u njezinu staju, s rogom još uvijek pričvršćenim posred njezine glave.

Play ponuda
Play ponuda