OVAJ TATA ODLUČIO JE POSVETITI TETOVAŽU DJECI: / Možda ste pomislili kako se radi o divnoj gesti, ali čekajte dok vidite što je tetovirao

Tetovaže s imenima djece obično su nešto profinjenije, no ovaj tata jasno je poručio što misli o svojim potomcima

9.11.2020.
7:10
Reddit/cowboy_hog
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tata šestero djece postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama jer je na stražnjoj strani noge istetovirao imena svoje djece. Tu ne bi bilo ništa čudno da tip uz svako ime nije dodao - izmet.

Ponosno je podijelio fotku svoje nove tetovaže na društvenim mrežama, no ekipa ga je uglavnom osuđivala.

Na slici se tako vide imena djece, Bobby, Riley, Lilliana, Chase, Silas i Leila, zajedno s pripadajućim izmetom. Kako bi tetovaže bile što realističnije, tattoo umjetnik dodao je i kukuruz u jedan primjerak izmeta, kao i muhe.

"Tetovirao sam svoja mala govanca na nogu. Obožavam sve svoje smrdljivce", napisao je ponosni tata na Facebooku uz fotku tetovaže.

Nepotrebno je reći, ekipa na društvenim mrežama nije bila tako entuzijastična i mahom su pisali kako nikad nisu vidjeli goru tetovažu.

"Upropastio si je cijelu nogu", "A mislio sam da sam vidio sve", "Ekstra bodovi za realističnost zbog kukuruza u izmetu. Minus bodovi zbog užasne ideje", "Imaš izmeta na nozi", samo su neki od komentara.

Međutim, uz kritike, našla se i jedna pohvala. "Ovo je najoriginalnija tetovaža koju sam ikad vidio, sjajno", napisao je korisnik.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali