OVAJ KLINAC JE GENIJE: / Vrlo mudro je izbjegavao učiteljicu na online nastavi, trebali su joj tjedni da shvati što se događa

Domišljati školarac uspio je izbjeći učiteljičina pitanja na online nastavi, a njoj je trebalo nekoliko tjedana da shvati što se zapravo događa

27.1.2021.
12:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Online nastava pravi je izazov za školarce, učitelje i roditelje te svi jedva čekaju povratak na staro normalno. Prije pandemije koronavirusa djeca su mogla okriviti nedužnog obiteljskog psa za pojedenu domaću zadaću, no 2021. takvi izgovori ne prolaze pa su učenici puno kreativniji.

Jedan domišljati učenik dosjetio se sjajnog načina kako izbjeći sva učiteljičina pitanja tijekom nastave preko Zooma, a trebali su joj tjedni da shvati što je klinac zapravo učinio.

"Moja žena je učiteljica i jedan njezin učenik mijenjao bi ime u 'Reconnecting' (ponovno spajanje) tijekom online nastave kako mu ne bi postavljala pitanja. To je radio tjednima. Dječak se ne mora brinuti o svojoj edukaciji, već je genijalac", tvitao je televizijski voditelj Chris Arnold.

Njegova objava postala je viralna s preko tisuću komentara i 110.000 lajkova.

"Ne znam da li da budem sretna što je budućnost svijetla s ovakvom djecom ili da se brinem jer bi mogao postati političar", "Ovaj klinac će postati netko", "Svaka čast na domišljatosti", pisali su korisnici Twittera.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali