SMOOTH 'CRIMINAL' / Ova fotografija doista je nastala prije dva tjedna i autentična je, vrijeme je da vam otkrijemo tajnu koju skriva

Image

Fabio Jackson danas na TikToku ima vojsku pratitelja koja broji više od 10 milijuna ljudi

25.5.2023.
13:00
VOYO logo

Michael Joseph Jackson, odnosno kralj popa kako su mu tepali, umro je 25. lipnja 2009. godine. Premda su ga njegovi obožavatelji smatrali svemogućim, nažalost se nije vratio među nas načinjen od krvi i mesa, ali je njegov duh nastavio živjeti u mnogim oblicima.

Tako je i ova fotografija zbunila brojne kada su je ugledali na društvenim mrežama, pogotovo zato što je uz nju rečeno da je nastala prije samo dva tjedna, točnije 4. svibnja, na dan kada milijuni ljudi obilježavaju Dan ratova zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ta se informacija ispostavila točnom, provjerili smo, te vam možemo potvrditi da je fotografija autentična i da nema veze s kakvom obmanom ili radom umjetne inteligencije.

Samo... kvaka je u tome što ne prikazuje Michaela, već dečka koji se predstavlja kao Fabio Jackson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

---

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabio je zbog nevjerojatne sličnosti s Michaelom Jacksonom s godinama postao javna i slavna osoba, a to mu je prvenstveno omogućio TikTok, društvena mreža na kojoj je dosegnuo brojku od čak 10 milijuna pratitelja (na Instagramu ga na novom profilu prati samo 16 tisuća ljudi, op.a.)

Tko se koristi tom društvenom mrežom, zasigurno ga je koji puta već naletio na njegove snimke, među kojima neke imaju i preko 30 milijuna pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Fabio na svojoj službenoj internetskoj stranici još uvijek ispunio obećano i napisao biografiju, ali smo zato pronašli o njemu podatke koji kažu da je rođen 1993. godine u Great Yarmouth u Engleskoj.

Priča govori da je nevjerojatnu sličnost s kraljem popa prigrlio još za tinejdžerskih dana, s time da je danas vješto naglašava pomoću šminke i konturiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabio je, vrijedi dodati, na društvenim mrežama svojedobno opovrgnuo informaciju da se podvrgnuo dodatnim plastičnim operacijama, a je li pritom bio iskren, možda i nije tako važno. Da je na svoj način oživio Michaela, nema nikakvog spora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo