Društvenom mrežom Facebook zadnjih dana kruži video takve priče da će vam suze u nastavku same poteći. Objavljen je na stranici Accion Poetica, dosad je skupio preko pedeset milijuna pregleda, a uz to i preko 40 tisuća komentara.

Naime, jedna 16-godišnja djevojka saznala je da joj otac potajno ljubuje s tetkom već godinu dana, pa ih je oboje pozvala u restoran na večeru. Otac i tetka nisu imali pojma što sprema, a kada su ugledali jedan drugo, vidjelo se na prvu da im je silno neugodno.

Otac i tetka upoznali su se tijekom studentskih dana, ona je tada bila silno zaljubljena u njega, baš kao i njezina sestra.

On je na kraju izabrao sestru kao životnu partnericu, no mladu obitelj je zadesila tragedija. Majka se nalazila u vrlo rizičnoj trudnoći, ali je svejedno odlučila da će na svijet donijeti kćer.

Dijete je preživjelo porod, ali ona je nažalost umrla zbog čega je brigu o malenoj preuzela upravo tetka dok je otac radio kako bi obitelji omogućio novac za život.

Puno godina kasnije otac i tetka su se ipak romantično vezali, a 16-godišnja djevojka odlučila im je otkriti da zna što joj se odvija iza leđa.

Pozvala je tetku da istupi na pozornicu nekakvog restorana, a zatim joj otpjevala pjesmu "Nemoj me nikada ostaviti" Juana Gabriela. Potom joj je zahvalila pred svima zbog brige i svih vrijednosti koje je usadila u nju, a na kraju je upitala želi li je prihvatiti kao svoju kćer.

Dirljiv trenutak su ispratile suze i pljesak okupljenih gostiju, a otac, tetka i djevojka su poletjeli jedno drugome u zagrljaj.

Ako vam se u nastavku članka video neće prikazivati, možete ga pogledati ovdje.