Od hrenovke nitko nije stradao, a ka' će, ne zna se

shimmer fallback

Ako ste ljubitelj hrenovki trebali biste biti na oprezu. U SAD-u potrošači upravo u pakiranjima hrenovki najčešće nalaze različita strana tijela – od kukaca do žileta.

7.9.2011.
11:25
Play logo

Američki ured za poljoprivredu između 2007. i 2009. zaprimio je niz pritužbi zbog sadržaja paketića hrenovki, a ti 'tajni' spisi tek su nedavno izašli u javnost.

Čak 64 pritužbe potrošača u dvije godine stigle su na adresu spomenutog ureda, javlja The Local.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pakiranjima popularnih američkih hotdogova pronađeni su različiti predmeti, poput flastera, gumenih rukavica, pa čak i metalnih kolutova, a neki su među svojim hrenovkama pronalazili i različite insekte od kojih većina nije nikad identificirana.

U većini ovih slučajeva ured za poljoprivredu o incidentu bi samo obavijestio proizvođača, no kada bi se u hrenovkama pronašli neki opasniji predmeti, poput žileta ili oštrih komada plastike, u priču bi se umiješala i policija.

Play logo

Srećom, dosad nitko od hrenovki nije stradao, a i proizvođači istih, zbog neobičnih predmeta u pakiranjima, nisu imali većih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako možda zvuči strašno kada se pogleda što se može naći u jednoj običnoj hrenovki ili pakiranju istih, činjenica je da se radi o zanemarivom postotku, jer se u SAD-u godišnje proizvede 20 milijardi hrenovki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo