NOVO NORMALNO OČITO PODRAZUMIJEVA I NEKE NOVE KILOGRAME: / Ovi ljudi su s ponosom pokazali svoje uvećane dimenzije

Image

Novo normalno u pandemijskom razdoblju podrazumijeva, čini se, i nešto više kilograma

2.3.2021.
7:18
VOYO logo

Pandemija koronavirusa promijenila je uobičajeni način života. To, između ostalog znači da smo se manje kretali zbog rada od kuće i zatvorenih teretana, ali i brojnih drugih mjesta na kojima volimo provoditi vrijeme.

Kod mnogih je to izazvalo nakupljanje kilograma. Najnoviji trend na TikToku prikazuje ljude koji su se u proteklih godinu dana "zaokružili", ali i s ponosom prihvatili svoje nove dimenzije. Podijelili su fotografije i videe svog izgleda s početka prošle i početka ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je jedna žena podijelila dva selfieja. Na prvome je imala ravan trbuh i vitke udove, a na drugome se već vidi prošireni struk. "I to je u redu", zaključila je ona ispod fotografija.

Image

Screenshot: tikTok/meazyc333

Alek Nieberlein je pak pokazao koliko se proširio u 12 mjeseci. Priznao je da više ne može stati u radne hlače koje je nosio ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Screenshot: TikTok/Alek Nieberlein

Zvijezda TikToka Chloe Xandria podijelila je video u kojem je prikazala koliko se njena figura promijenila od siječnja. Otkrila je da je zbog toga dobivala prijetnje smrću. "Odlučujem cijeniti tijelo koje me podržalo u globalnoj pandemiji", napisala je u objavi.

Image

Screenshot: TikTok/Chloe Xandria

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo