'NISI NA LISTI? ALEMKA TI NIJE FRENDICA?' / Ovaj poziv na cijepljenje preko reda uz vatromet je totalni hit

Ironični su i drugi elementi eventa – primjerice, organizator je Međimurje, jedna od najgore pogođenih županija zadnjih nekoliko mjeseci, a sponzorira ga Bill Gates Foundation

16.2.2021.
9:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na Facebooku je osvanuo ironični event u kojem se poziva građane na cijepljenje preko redu uz vatromet.

"Nisi na listi? Alemka ti nije frendica? Vili ti nije frend s Hvara? Ne voliš rukomet i Gopca? Dođi na cijepljenje preko reda, a za svaki ubod darujemo jednu petardu 2. klase!", stoji u pozivu.

No u oči upada naslovna fotografija eventa. Umjesto da stave fotografiju dr. Markotić kako gubi živce i napada novinare ili kako krši mjere na vjerskom okupljanju pred katedralom sv. Stjepana, "organizatori su posegnuli za crtežom koji je nastao u vrijeme u kojem su mnogi vidjeli Stožer kao instituciju koja ulijeva povjerenje.

Ako se sjećate, prije nešto manje od godinu dana Malena Eva Šikić (10) iz Murtera, jednog od jače pogođenih mjesta koronom u Hrvatskoj, nacrtala je novčanicu od 30 kuna, a na kojoj se nalazi Alemka Markotić.

Ironični su i drugi elementi eventa – primjerice, organizator je Međimurje, jedna od najgore pogođenih županija zadnjih nekoliko mjeseci, a sponzorira ga Bill Gates Foundation.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali