Play ponuda

NEĆETE ZNATI JESTE LI ZGROŽENI ILI ODUŠEVLJENI: / Žena pokazala što je čuvala u vrećici 24 godine

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Iz lanca brze hrane objasnili su kako burger izgleda netaknuto jer je bio čuvan u uvjetima bez dovoljno vlage

1.9.2020.
11:33
Screenshot/TikTok
Play ponuda

Zanima vas kako izgleda hamburger star više od 20 godina? Jedna gospođa iz SAD-a čuvala je burger i krumpiriće iz McDonald'sa od 1996. godine, a nedavno je postala viralna senzacija zahvaljujući unuci koja je objavila video na TikToku.

"Što se događa kada ostavite hamburger iz McDonald'sa u vrećici više od 20 godina?", naslov je videa koji je skupio više od 3,5 milijuna pregleda.

Iako hrana ne izgleda svježe, definitivno ne izgleda kao nešto iz 1996. "Krumpirići nikad nisu istrunuli, izgledaju kao da su ti pali ispod stolice prije možda mjesec dana", kaže gospođa u videu.

Zapanjujuća je činjenica da je hamburger u još boljem stanju. "Meso nikad nije istrunulo niti se raskomadalo. Potpuno je netaknuto", rekla je baka.

Glasnogovornik lanca brze hrane otkrio je kako bi se njihovi burgeri u pravim uvjetima razgradili. "No, da bi se to dogodilo potrebni su određeni uvjeti, posebno vlaga. Bez dovoljno vlage, bilo u hrani ili na mjestu čuvanja, bakterije i plijesan se neće razviti pa je razgradnja neizgledna. Dakle, ako hrana postane dovoljno suha, neće se razgraditi", rekao je.

Play ponuda
Play ponuda