SAM NA SVIJETU / 'Čovjek iz budućnosti' kaže da je preživio apokalipsu i zapeo u 2028.: 'Evo hodam kroz napuštenu vojnu bazu nakon Armagedona'

Image
Foto: TikTok screenshot

Takozvani putnik kroz vrijeme, koji tvrdi da dolazi iz budućnosti, podijelio je na TikToku još 'dokaza' da živi u postapokaliptičnom svijetu

10.10.2022.
21:06
TikTok screenshot
Play logo

Javier, koji je tvrdi da se nalazi u 2028. godini, pružio je svoju najnoviju seriju "dokaza" da više nema ljudi na Zemlji nakon što je podijelio video napuštene vojne baze.

Što reći? Koju poruku poslati?

TikToker je podijelio slike napuštene vojne baze, u kojoj je on jedini preživjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Javier je najpoznatiji po svojim otkačenim video zapisima koji prikazuju grad Valenciju u Španjolskoj, prazan i bez ljudi.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
IMA NEKA TAJNA VEZA /

Muškarac u beogradskom autobusu postao totalni hit na mrežama: Jedan pogled na fotku i jasno je zašto

Njegovi ludi videi započeli su tijekom pandemije koronavirusa 2020. i prikazali su obično živahan španjolski grad bez ikakve ljudske aktivnosti. Njegove ludorije privukle su milijune pratitelja koji su oduševljeni njegovim sadržajem. Javier je i ovaj mjesec nastavio s objavljivanjem nekoliko snimki iz vojne baze (poznate kao Base Militar Jaime I) – koja se nalazi oko 22 kilometra od središta Valencije.

Naime, na mnogim njegovim videozapisima baza je potpuno napuštena i čini se da nema znakova života. TikToker je iskoristio ovu "foru" kako bi "dokazao" svojim sumnjičavim pratiteljima da može pristupiti nekim od najzabranjenijih područja u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom isječku, on se kreće po prednjem dijelu baze, pokazujući bodljikavu žicu i ogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je u drugom videu ovaj "putnik kroz vrijeme" viđen kako hoda oko nekoliko vojnih zgrada za koje se vjeruje da su unutar zidova objekta. Snimka prikazuje iskorišteni helikopter kao i toranj kontrole zračnog prometa, no onda je jedan korisnik iznio tvrdnje da baza "nije izgledala tako".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje nejasno je li se putnik odvažio ući u zabranjene dijelove baze ili samo izvan nje - ali činilo se da su "dokazi" bili dovoljni da izazovu žestoke reakcije u komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neprestano pokušavam pronaći ljudski život'

"Istina je, samo ga morate pitati kako se to radi", rekao je jedan. Drugi je dodao: "Uništi kuću i ja vjerujem u to." Dok je treći dodao: "Pokazuje li tvoja kamera tako ili stvarno ne vidiš nikoga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javier je često dijelio novosti o svom "životu u budućnosti" i tvrdio je da je također posjetio buduće inkarnacije Barcelone, Madrida i Seville. Samoproglašeni putnik kroz vrijeme također je od tada tvrdio da pokušava pronaći način da se vrati u današnjicu nakon što je prethodno zatražio pomoć od svojih sljedbenika.

Tvrdio je da je proveo 340 dana u potpunoj izolaciji nakon putovanja kroz vrijeme "Neprestano pokušavam pronaći ljudski život. Počinjem gubiti nadu", napisao je. "Danas sam nešto pojeo. Koliko će ovo trajati? Navedite u komentarima tko bi mi mogao pomoći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su ga pratitelji upitali kako je moguće da još uvijek ima svjetlo i internet ako u blizini nema ljudi, TikToker je odgovorio da nije siguran, ali "najvjerojatnije postoji vrsta veze" između dvije godine. Dolazi samo nekoliko dana nakon što je "putnik kroz vrijeme iz 2671" upozorio ljude kada će se točno golemi meteor srušiti na Zemlju noseći vanzemaljce u sada već viralnom videu.

Play logo

Inače, TikToker Eno Alric, poznat i kao "theradianttimetraveler", tvrdio je da će pet velikih događaja oblikovati ljudsku povijest – a rezultati su poprilično šokantni.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo