Play ponuda

SVE JE SNIMLJENO IZBLIZA / Dahtala je i stenjala dok je tetovirala vaginu, ali sad neko vrijeme neće: 'Ništa od seksa, natečena mi je...'

Image
Foto: Instagram

Ova majka jednog djeteta pokazala je trenutak kada je napravila još jedan dizajn međunožja u videu za svojih 79.000 Instagram pratitelja

25.8.2022.
14:57
Instagram
Play ponuda

Ekstremno tetovirana zvijezda OnlyFansa Becky Holt šokirala je svoje obožavatelje intimnim videom svoga najnovijeg ukrašavanja izbliza.

Ova 34-godišnjakinja, koju se često opisuje kao 'najtetoviranu ženu u Britaniji', postala je slavna nakon što je izdvojila 35.000 funti da prekrije 95% svog tijela tintom.

Otišla je čak toliko daleko da si je dala tetovirati stidne usne – i sada vjeruje da ima 'najtetoviranije' intimno područje na svijetu. Poznato je da na vagini ima lubanju, ali do sada nije dala mnogo više detalja o svojoj intimnoj slici na tijelu.

Teško majstoru među nogama

Ova majka jednog djeteta pokazala je trenutak kada je napravila još jedan dizajn međunožja u videu za svojih 79.000 Instagram pratitelja.

Tattoo umjetnik tako je snimljen dok radi među Beckynim nogama. Dok je muškarac tetovirao njezino međunožje, duboko je disala kako bi prebrodila bol.

U opisu isječka, koji je dobio više od 646 lajkova otkad je objavljen 18. kolovoza, Becky je napisala: "To je težak posao, ali netko ga mora obaviti!

“Možda ste prošli tjedan u medijima vidjeli moju 'svjetski poznatu tetoviranu vaginu'", pohvalila se u nastavku.

Nema seksa do daljnjeg

Ova vijest dolazi nakon što je zvijezda OnlyFans iz Cheshirea priznala da se s partnerom Benom ponekad ne može seksati jer je tamo dolje previše natečena – čak i mjesec dana nakon tetoviranja.

Paru je očito bilo teško jer obično imaju vrlo aktivan seksualni život – ali sada je sve na predigri.

Becky je objasnila: "Nećemo moći biti intimni dok ne završi zacjeljivanje što će biti teško za oboje jer imamo vrlo aktivan seksualni život. Trenutno će se morati zadovoljiti samo predigrom!"

Ljudi ih čudno gledaju

Njezin dečko Ben Mason (23) potpuna joj je suprotnost jer na sebi nema nijednu tetovažu.

U intervjuu za OK, Becky je rekla: "Ben i ja smo kao nebo i zemlja, i po izgledu i po osobnosti. Ja sam pravi ekstrovert, dok je on daleko suzdržaniji. Cijelo vrijeme dobivamo čudne poglede, ali nekako naša veza jednostavno funkcionira."

"Kada sam početkom prošle godine upoznala Bena u lokalnom pubu, bila sam zadovoljna i samouvjerena svojim upečatljivim izgledom – a on je to osjetio i smatrao ga privlačnim."

"Ben uopće nema tetovaže pa smo suprotni u tom pogledu, ali smo se povezali zbog ljubavi prema obitelji i pronalaženju zabave u svakoj situaciji", zaključila je Becky.

Play ponuda
Play ponuda