NAJGORE ŠTO SMO IKAD VIDJELI: / Gigantski štakor izmilio iz kanalizacije, godinama je sjedio u jednom od podzemnih tunela

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Zastrašujući rekvizit godinama je bio u podzemnom tunelu i čekao da ga netko otkrije

26.9.2020.
9:56
Screenshot/Twitter
Play logo

Radnici u Mexico Cityju čistili su kanalizaciju kada su pronašli 'divovskog štakora' koji im je sigurno sledio krv u žilama.

Srećom, ne radi se o pravom štakoru, već o realističnom rekvizitu koji je izrađen za Noć vještica. Godinama je sjedio u jednom od podzemnih tunela, a tamo ga je navodno nanijela jaka oluja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Društvene mreže pune su fotografija na kojima radnici peru štakora koji je podosta veći od njih. Mnogi ne vjeruju da je zbog svoje veličine uopće stao u sustav odvodnje, a ne mogu se ni nadiviti njegovoj realističnosti. "Pobjegla bih glavom bez obzira da ovo vidim na ulici", samo je jedan od komentara na Twitteru.

Vlasnica štakora potvrdila je da je nestao prije nekoliko godina iz njene garaže kada ga je odnijela kiša. Još uvijek nije odlučila što će napraviti s neobičnim rekvizitom, a nakon nekoliko godina u kanalizaciji sigurno treba više od brzog pranja kako bi se vratio u stari dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo