Play ponuda

MUŽ SE VRATIO RANIJE S POSLA: / Ljubavnik je gol i bos morao bježati kroz prozor pa se razbio k'o tikva; 'Zapamtit će ovu švaleraciju'

Image
Foto: Twitter

Prvo je pao na kombi parkiran ispod prozora, što je donekle ublažilo pad, a onda se otkotrljao na tlo

30.1.2020.
18:03
Twitter
Play ponuda

Ako se već petljate s udanom ženom, barem se pobrinite da vas ne uhvati razjareni muž. Ovaj savjet nije primijenio muškarac koji je pošteno nadrapao kada je, tijekom vruće seanse s ljubavnicom, suprug očito došao ranije s posla.

Gol i bos pao je s drugog kata

Frajer je, kao u najotrcanijem filmskom scenariju, morao bježati kroz prozor iz stana svoje drage. Kada se upalio alarm za bijeg, on je, samo u gaćama i čarapama, izletio kroz prozor i neko vrijeme visio s drugoga kata.

Nakon što mu je popustila snaga u rukama (jer tko zna koliko je dugo bio u toj pozi), čovjek se pomirio sa sudbinom i jednostavno pustio. Nasreću, pao je na kombi parkiran ispod prozora, što je donekle ublažilo pad, a onda se s kombija otkotrljao na tlo.

Komentari bacaju pod stol

Ovaj bolan prizor snimila je žena preko puta zgrade, a u pozadini se mogu čuti njezine zaprepaštene reakcije.

Snimka je od jučer pogledana više od 14.000 puta, a komentari tviteraša su upravo onakvi kakve očekujete ispod ovakve scene. "Trbuh ga amortizirao. Bit će on dobro, za koji dan će opet jahat", "Je*o mu ženu i sje*o mu krov", "Al’ će zapamtiti tu švaleraciju, to je sigurno", pišu tviteraši ispod objave.

Play ponuda
Play ponuda