MUČAN PRIZOR IZ OSNOVNE ŠKOLE: / Učenik poprskao profesoricu suzavcem po očima kada je zatražila da ponovi sve izgovorene uvrede

U školu pozvani psiholozi kako bi pomogli dječaku koji je i inače na dosta lošem glasu

30.4.2021.
8:35

Jedan učenik osmoga razreda osnovne škole u ukrajinskoj Odesi pošpricao je u četvrtak profesoricu iz matematike suzavcem po očima nakon što je između njih došlo do prepirke usred sata. Naime, nastavnica je učenika u jednom trenutku upitala zašto ne zapisuje u bilježnicu što predaje, a na što je dječak uzvratio pogrdnim riječima.

Zaprijetila da će nazvati majku

Profesorica je potom izvadila mobitel i zatražila od njega da sve to ponovi, pa ubrzo završila u ambulantnim kolima s opeklinama rožnica.

"Profesorica je zaprijetila dječaku da će pozvati na sastanak njegovu majku i upozoriti je na njegovo ponašanje. Vjerojatno je to izazvalo sukob i dječakovu reakciju.

Upozorili je da je agresivan

Naime, dječaku je prije mjesec dana majka preminula, no nastavnica toga nije bila svjesna", kazao je dužnosnik službe za odnose s javnošću iz gradonačelnikova ureda.

Ukrajinskim novinarima je potvrdio da se profesorica sada osjeća dobro, te je naglasio da su u školu pozvani psiholozi kako bi pomogli dječaku koji je i inače na dosta lošem glasu.

Da mu ne prilazi jer je agresivan, profesoricu su pokušavali upozoriti i ostali učenici, ali je svejedno završilo incidentom, prenosi ukrajinski portal Focus.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali