Play ponuda

LILITH IMA SAMO 13 GODINA I VEĆ TETOVIRA KAO VELIKA: / Biste li joj dopustili da vas 'išara'?

Image

Krv nije voda budući da je djevojčica od oca naslijedila strast prema tetoviranju

13.4.2021.
18:08
Play ponuda

Iako joj je samo 13 godina, Lilith Siow postala je jedna od najrazvikanijih tattoo umjetnica u Singapuru.

Prije dvije godine na izložbi 'Culture Cartel' pokazala je svoje impresivne vještine - mirnu ruku i sposobnost rada pod pritiskom. Lilith je 13-godišnja kći Josepha Tanja, poznatog singapurskog tattoo umjetnika s više od 20 godina iskustva.

Kada mu je rekla da ju zanima tetoviranje, počeo ju je voditi sa sobom u studio. Djevojčica bi tamo provodila vikende i školske praznike, promatrajući očev rad i učeći trikove. Za samo šest mjeseci bila je spremna za svoju prvu pravu tetovažu.

Lilithina prva žrtva bio je jedan od očevih prijatelja koji joj je dopustio da na njemu nacrta lika iz crtića. Bila je nervozna i trebalo joj je oko sat i pol da dovrši tetovažu, no naposljetku je odradila odličan posao.

"Na početku sam se bojala. Crtež možete izbrisati kada pogriješite, ali tetovaža je vječna", izjavila je djevojčica.

Samopouzdanje joj je s vremenom poraslo, a dosad je nacrtala desetke tetovaža. Ipak, njezin otac u šali kaže da joj još uvijek neće dopustiti da ga tetovira, ali sačuvao je malo prostora na svojoj koži kada ona bude spremna.

Mlada tattoo umjetnica još uvijek izučava zanat kod svoga oca, ali trebala bi preuzeti posao od njega u ne tako dalekoj budućnosti.

Play ponuda
Play ponuda