(NE)ZGODA LIJEPE KONOBARICE / Prepotentni tip bacio oko 1900 kuna u vjetar: "Je li moguće da me pokušao na ovako glup način zbariti?!"

14.9.2021.
9:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Cassie Holland, prelijepa djevojka koja se brine o igračima golfa, između ostalog i tako što im kao konobarica donosi pića, prepričala je bizaran 'ulet' nekakvog prepotentnog tipa koji ju je pokušao nagovoriti da izađu na večeru.

Ukratko, "biserko" joj je ostavio novčanice u iznosu od 300 američkih dolara (oko 1900 kuna), ali ih je prethodno poderao i kazao joj da će ostatak dobiti ako se s njime nađe ispred nekakve kockarnice.

Budući da joj nije bilo na kraj pameti pristati na njegovu ponudu, ostala je bez svoje pošteno zarađene napojnice, a njezino nesvakidašnje iskustvo skupilo je više od milijun pregleda na TikToku.

"Isprva sam bila bijesna, ali sam se pomirila s time da je tip naprosto glupan koji je bacio u vjetar tri stotine dolara", kazala je tijekom videa.

Ipak, u komentarima ju je dočekala zanimljiva informacija, a kaže da joj je neka bankarica poručila da ne gubi u potpunosti nadu. Naime, u slučajevima kada je poderano manje od 50% od novčanica, ima slučajeva kada su ih banke voljne zamijeniti za nove.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali