detalji odmora / Kylie Minogue odmara u Istri: S prijateljima boravi u luksuznoj vili od 700 četvornih metara

RTL ekskluzivno doznaje da je popularna pjevačica odabrala vilu centru romantičnog Rovinja

9.8.2022.
22:00
VOYO logo

Cijelom nizu svjetskih glumaca, pjevača i sportaša pridružilo se još jedno zvjezdano ime. Na odmor u Istru stigla je Kylie Minogue. RTL ekskluzivno doznaje da je odabrala vilu Mademoiselle koja se nalazi u centru romantičnog Rovinja.

U sportskom izdanju i dignute kose pokazuje koliko je opuštena. Na vrata izlazi sama. Dostavljena joj je voda, ručak i lubenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namirnice naručuje od lokalnih dobavljača, a dosad je već prošetala gradom i večerala u restoranu poznatog rovinjskog hotela.

''To nije prvi put da našu destinaciju posjećuju poznate osobe naravno kad one dođu kod nas traže diskreciju jer oni su tu u privatnom aranžmanu, boravili na svojim jahtama ili u nekom od naših najboljih hotela'', izjavila je Odete Sapač, direktorica TZ Rovinj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U luksuznoj vili s pet zvjezdica i od 700 četvornih metara i bazenom, uređenoj u stilu Coco Chanel provodi najviše vremena. Društvo joj prave dobro raspoložene prijateljice i prijatelji glazbenici, pa se iz kuće veći dio vremena može čuti glazba.

Image
od glumaca do sportaša /

Nikad više holivudskih zvijezda na našoj obali: Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen, Chris Rock...

Image
od glumaca do sportaša /

Nikad više holivudskih zvijezda na našoj obali: Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen, Chris Rock...

Osim glazbe iz kuće se stalno može čuti glasan smijeh dakle atmosfera je odlična i opuštena baš kao što bude i navečer kad padne sunce, Kylie izlazi i odlazi u grad a kako doznajemo tako će biti i večeras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jako je čudno to znati, ali je ugodno iznenađenje. jako smo sretni što smo susjedi Kylie Minogue'', rekli su Marinne i Mathias iz Francuske.

''Ono što nas posebno raduje je da mi praktički preko njih dobijemo besplatnu promociju zato što oni obično preko svojih društvenih mreža objavljuju slike svojih putovanja'', kazala je direktorica TZ Rovinj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylie je, kako doznajemo draga, pristupačna i nema nekih velikih zahtjeva. U Hrvatsku je stigla po prvi put i zbog posebnog ugođaja odabrala Rovinj.

Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo