Iluzionist Tom Bolton ima tisuće sljedbenika na TikToku i redovito objavljuje zanimljive isječke u kojima izvodi zadivljujuće trikove i iluzije. No, s ovom najnovijom uspio je izluditi ekipu jer apsolutno nitko ne može prokljuviti kako ju je izveo.

U kratkoj snimci vidi se kako mladi čarobnjak drži neotvorenu bocu piva iz koje s obiju strana viri bijelo-crvena prugasta slamka. Pokazujući je kameri, Tom kaže: "To je ono što se naziva iluzijom. Vidite da izgleda kao da se slamka provlači ravno kroz ovu bocu, ali kada je izvadim, primijetit ćete da boca uopće nema rupu u sebi."

OPTIČKA ILUZIJA KOJA JE IZBEZUMILA MILIJUNE: Što se događa na ovom kauču?

Bolton zatim polako izvadi slamku van i doista - boca je potpuno cijela i neoštećena! Kako bi dokazao da u njoj ne postoji nikakva rupa, ležerno ju je otvorio, izlio pivo u čašu i nazdravio svojim obožavateljima.

Pa, u čemu je fora?

Neki su korisnici tvrdili da je trik u tome što boca ipak negdje ima rupu, a iluzionist ju je napunio tek do pola, ali nitko zapravo nije siguran u to. Komentirajući objavu, jedan je gledatelj predložio: "Na sredini boce nalazi se preklop, unutrašnjost je prazna ispod poklopca, a gore je pretinac s pivom."

Drugi je pokušao s ovim objašnjenjem: "Ovo nije iluzija, zove se Adobe After Effects." "Zapravo je to trik boca sa spremnikom na vrhu", tvrdio je treći. "Ako zaustavite videozapis, možete vidjeti mjesto na koje je stavio slamku. Tu je mali krug", napisao je četvrti.