Play ponuda

KAKVA GENIJALNA OSVETA: / Čekala svoju hranu u drive-inu kad je žena iza počela manijakalno trubiti, servirala joj je brutalnu osvetu

Image
Foto: Profimedia

Australka se brzo sjetila plana kojim je dobro nasamarila nestrpljivu mušteriju iza sebe

16.6.2020.
13:55
Profimedia
Play ponuda

Ljubitelji brze hrane diljem svijeta oduševili su se kada su se zbog popuštanja mjera prevencije širenja koronavirusa ponovno otvorili njihovi omiljeni lanci.

Dok su mnogi bili sretni što će nakon mjeseci čekanja napokon moći uživati u slasnim burgerima i krumpirićima, drugi nisu mogli sakriti svoje nestrpljenje.

Jedna Australka podijelila je svoje neugodno iskustvo iz drive-thrua na društvenim mrežama zbog kojeg su ju prozvali kraljicom osvete.

Image
GENIJALNA OSVETA DJEVOJKE KOJU JE DEČKO VARAO: /

'Zbog tebe sam plakala puna tri dana, sada je red na tebe'

Image
GENIJALNA OSVETA DJEVOJKE KOJU JE DEČKO VARAO: /

'Zbog tebe sam plakala puna tri dana, sada je red na tebe'

Naime, naručivala je svoje jelo kada je nestrpljiva djevojka u automobilu iza nje počela trubiti kako bi ju natjerala da se požuri.

Brzo je skovala plan

Budući da joj se takvo ponašanje nije svidjelo brzo je skovala plan kojim je htjela naučiti vozačicu lekciju.

"Prvo sam pomislila 'Budi bolja osoba od nje'. Kada sam plaćala hranu na prvom prozoru platila sam svoju i njenu narudžbu. Zaposlenik joj je zasigurno rekao što sam napravila jer se nagnula kroz prozor, mahnula mi i šapnula 'Hvala', očigledno posramljena jer sam na njenu nepristojnost odgovorila ljubaznošću", napisala je Australka na Facebooku.

Ali, priča tu ne staje. Kada je došla do drugog prozora pokazala je oba računa i uzela je hranu nervozne vozačice. "Sada mora otići na kraj reda i ponovno čekati", napisala je prkosna Australka.

Play ponuda
Play ponuda